Een kleine week was ik in Gambia, voor de bruiloft van Modou en Marieke. Ik verbleef in de compound bij de familie van Modou, wat een bijzondere ervaring was! Back to basic, maar daarom ook fijn. De week hielp mij enorm om weer stil te staan bij wat ik heb, wat ik belangrijk vind en er was genoeg tijd om na te denken en rustig te lezen. Uiteraard heb ik naast de bruiloft ook veel mensen en de sfeer van Gambia gefotografeerd. Hierbij een aantal foto’s van mooie en lieve mensen uit de compound, die mij een prachtige Gambia ervaring hebben gegeven.

Gambia portret - Oh beautiful world Gambia portret - Oh beautiful world Gambia portret - Oh beautiful world Gambia portret - Oh beautiful world Gambia portret - Oh beautiful world Gambia portret - Oh beautiful world Gambia portret - Oh beautiful world Gambia portret - Oh beautiful worldGambia portret - Oh beautiful world Gambia portret - Oh beautiful world Gambia portret - Oh beautiful world Gambia portret - Oh beautiful world Gambia portret - Oh beautiful world Gambia portret - Oh beautiful world Gambia portret - Oh beautiful world Gambia portret - Oh beautiful world Gambia portret - Oh beautiful world

Aan het eind van de week maakten we nog boottocht over de rivier, en uiteraard namen we afscheid van de hele familie. Het was een bijzondere week, volgens mij voor iedereen die er bij was. Mij heeft het enorm verfrist en juist doordat ik even minder luxe had ben ik voor mijn gevoel weer meer tot mezelf gekomen. Ik heb genoten van de geur van Afrika (vanaf het moment dat je in Afrika landt, is er die typische geur van de aarde – ik herken het altijd direct), de kleuren, de dansen en de gezelligheid van een warme familie. Ik ben benieuwd wanneer ik terug zal gaan komen! :)

Gambia portret - Oh beautiful world Gambia portret - Oh beautiful world Gambia portret - Oh beautiful world Gambia portret - Oh beautiful world Gambia portret - Oh beautiful world Gambia portret - Oh beautiful world Gambia portret - Oh beautiful world Gambia portret - Oh beautiful world Gambia portret - Oh beautiful world Gambia portret - Oh beautiful world Gambia portret - Oh beautiful world Gambia portret - Oh beautiful world Gambia portret - Oh beautiful world