Jaaa, eindelijk! Je voelt het aan de warmte van de zon: de lente en zomer komen er weer aan! Een goed moment om deze heerlijke fotoshoot in de Soesterduinen van afgelopen zomer met jullie te delen.

Super blij ben ik dat er zoveel mensen zijn die ik vaker terug zie nadat ik ze eens heb gefotografeerd. Dit jaar zijn zelfs de helft van mijn geplande boekingen mensen die ik eerder heb vastgelegd! Sommigen hebben mij al eens ingehuurd voor een loveshoot of gezinsshoot en gaan nu trouwen, of ze zijn juist getrouwd laten nu door mij een geboorte of pasgeboren baby’tje vastleggen. Maar ik heb ook een aantal gezinnen die mij jaar na jaar boeken voor een gezinsshoot. Zo bijzonder is het om mee te groeien en de kinderen elk jaar iets ouder te zien worden! Pieter & Jackie zijn zo’n heerlijk gezin die je misschien al vaker voorbij hebt zien komen op mijn blog. Twee jaar eerder deden we ook een shoot bij de Soesterduinen, en toevallig hadden we bij de shoot van afgelopen zomer het zelfde mooie zonlicht als toen.

fotoshoot_soesterduinen_003fotoshoot_soesterduinen_gezinsfotografie_utrechtfotoshoot_soesterduinen_gezinsfotografie_utrechtfotoshoot_soesterduinen_gezinsfotografie_utrecht fotoshoot_soesterduinen_gezinsfotografie_utrecht fotoshoot_soesterduinen_gezinsfotografie_utrecht fotoshoot_soesterduinen_gezinsfotografie_utrecht fotoshoot_soesterduinen_gezinsfotografie_utrecht fotoshoot_soesterduinen_gezinsfotografie_utrecht fotoshoot_soesterduinen_gezinsfotografie_utrecht fotoshoot_soesterduinen_gezinsfotografie_utrecht fotoshoot_soesterduinen_gezinsfotografie_utrecht fotoshoot_soesterduinen_gezinsfotografie_utrecht fotoshoot_soesterduinen_gezinsfotografie_utrecht fotoshoot_soesterduinen_gezinsfotografie_utrecht fotoshoot_soesterduinen_gezinsfotografie_utrecht fotoshoot_soesterduinen_002

Ook een fotoshoot?

Ik ben echt zo blij dat de lente en zomer er weer aan komen! Dat we lekker lang kunnen fotograferen in de avond, en dat een shoot eigenlijk vooral draait om het genieten van buiten zijn en het samen zijn. Heb je interesse in een gezinsshoot of loveshoot deze lente of zomer? Aarzel dan niet om vrijblijvend contact met mij op te nemen, want dan ben je z.s.m. gegarandeerd van mijn beschikbaarheid :)