Wat een fijne fotoshoot van dit mooie gezin op de heide in het bos bij Lage Vuursche! Als je twijfelt waar je foto’s wilt laten maken in de omgeving van Utrecht zijn de Soesterduinen bij Amersfoort en Soest altijd een goede plek, en als favoriete tweede locatie zeker de heide en het bos bij Lage Vuursche en Hilversum. Zo veel mooie opties in buiten locaties voor een fotoshoot. En wanneer we geluk hebben met een lage zon zoals bij deze gezinsshoot is het helemaal genieten. Zowel voor degenen die ik op de foto zet als voor mijzelf ;)

fotoshoot_gezin_zonsondergang_lage_vuursche_004

De avonden worden langer, en de zon is er weer. Eindelijk lente en voor we het weten is het zomer! Daarom deel ik graag deze heerlijke shoot van dit prachtige gezin van afgelopen zomer. We spraken op een mooie warme zomeravond af in het bos van Lage Vuursche. Het bos van Lage Vuursche is een van mijn favoriete plekken om te fotograferen, omdat het zowel naaldbomen als heide heeft en je daardoor altijd mooie sfeervolle foto’s kunt maken. De natuur trakteerde ons op een onwijs mooie oranje avondzon, en dit gaf deze gezinsshoot een mooie romantische sfeer.

Daarbij vond ik het echt genieten om te zien hoe dit meisje wordt geadoreerd door papa en mama en hoeveel liefde er uit de foto’s straalt. Ongedwongen, liefdevolle foto’s waar de band tussen mensen naar voren komt zijn mijn favoriete foto’s. Dat je later als je terugkijkt naar de foto’s nog weet hoe je je op dat moment voelde toen je die enorme dikke knuffel gaf of dat handje in je nek van je dochtertje.

fotoshoot_gezin_zonsondergang_lage_vuursche_002 fotoshoot_gezin_zonsondergang_lage_vuursche_001 fotoshoot_gezin_zonsondergang_lage_vuursche_003 fotoshoot_gezin_zonsondergang_lage_vuursche_007 fotoshoot_gezin_zonsondergang_lage_vuursche_005 fotoshoot_gezin_zonsondergang_lage_vuursche_008 fotoshoot_gezin_zonsondergang_lage_vuursche_010 fotoshoot_gezin_zonsondergang_lage_vuursche_009 fotoshoot_gezin_zonsondergang_lage_vuursche_012 fotoshoot_gezin_zonsondergang_lage_vuursche_013 fotoshoot_gezin_zonsondergang_lage_vuursche_014 fotoshoot_gezin_zonsondergang_lage_vuursche_011 fotoshoot_gezin_zonsondergang_lage_vuursche_018 fotoshoot_gezin_zonsondergang_lage_vuursche_016 fotoshoot_gezin_zonsondergang_lage_vuursche_015 fotoshoot_gezin_zonsondergang_lage_vuursche_017

Ook interesse in een fotoshoot van je gezin? Gezinsfotografie is zowel leuk om te doen bij jullie thuis of ergens buiten in de stad of de natuur. Als gezinsfotograaf uit Utrecht werk ik voornamelijk in de omgeving van Utrecht, Hilversum, Zeist, Driebergen Houten en bijvoorbeeld Leidsche Rijn, maar reis ook regelmatig het hele land door om mensen te fotograferen die blij worden van mijn fotografie. Neem vooral contact met me op voor meer informatie!

Bewaren

Bewaren

Bewaren