Fotoshoot gezin

Wat een fijne fotoshoot van dit mooie gezin op de heide in het bos bij Lage Vuursche! Als je twijfelt waar je foto’s wilt laten maken in de omgeving van Utrecht zijn de Soesterduinen bij Amersfoort en Soest altijd een goede plek, en als favoriete tweede locatie zeker de heide en het bos bij Lage Vuursche en Hilversum. Zo veel mooie opties in buiten locaties voor een fotoshoot. En wanneer we geluk hebben met een lage zon zoals bij deze gezinsshoot is het helemaal genieten.

Ik vond het zo fijn om te zien hoe dit meisje geliefd is door papa en mama en hoeveel liefde er uit de foto’s straalt. Ongedwongen, liefdevolle foto’s waar de band tussen mensen naar voren komt zijn mijn favoriete foto’s. Dat je later als je terugkijkt naar de foto’s nog weet hoe je je op dat moment voelde toen je die enorme dikke knuffel gaf of dat handje in je nek van je dochtertje.

fotoshoot_gezin_zonsondergang_lage_vuursche_004

Een fotoshoot vlak voor zonsondergang

De avonden worden langer, en de zon is er weer. Eindelijk lente en voor we het weten is het zomer! Daarom deel ik graag deze heerlijke shoot van dit prachtige gezin van afgelopen zomer. We spraken op een mooie warme zomeravond af in het bos van Lage Vuursche. Het bos van Lage Vuursche is een van mijn favoriete plekken om te fotograferen, omdat het zowel naaldbomen als heide heeft en je daardoor altijd mooie sfeervolle foto’s kunt maken. De natuur trakteerde ons op een onwijs mooie oranje avondzon, en dit gaf deze gezinsshoot een mooie romantische sfeer.

fotoshoot_gezin_zonsondergang_lage_vuursche_002
fotoshoot_gezin_zonsondergang_lage_vuursche_001
fotoshoot_gezin_zonsondergang_lage_vuursche_003
fotoshoot_gezin_zonsondergang_lage_vuursche_007
fotoshoot_gezin_zonsondergang_lage_vuursche_005
fotoshoot_gezin_zonsondergang_lage_vuursche_008
fotoshoot_gezin_zonsondergang_lage_vuursche_010
fotoshoot_gezin_zonsondergang_lage_vuursche_009
fotoshoot_gezin_zonsondergang_lage_vuursche_012
fotoshoot-gezin-zonsondergang-koppel-romantisch-lage-vuursche
fotoshoot_gezin_zonsondergang_lage_vuursche_014
fotoshoot_gezin_zonsondergang_lage_vuursche_011
fotoshoot-gezin-lage-vuursche-zonsondergang
fotoshoot_gezin_zonsondergang_lage_vuursche_016
fotoshoot_gezin_zonsondergang_lage_vuursche_015
fotoshoot_gezin_zonsondergang_lage_vuursche_017

Ook een gezinsshoot boeken?

Ook interesse in een fotoshoot van je gezin? Gezinsfotografie is zowel leuk om te doen bij jullie thuis of ergens buiten in de stad of de natuur. Als gezinsfotograaf uit Utrecht werk ik voornamelijk in de omgeving van Utrecht, Hilversum, Zeist, Driebergen Houten en bijvoorbeeld Leidsche Rijn, maar reis ook regelmatig het hele land door om mensen te fotograferen die blij worden van mijn fotografie. Neem vooral contact met me op voor meer informatie!

Bewa

Bewaren

B