fotoshoot-baby-utrecht-_001

Oke, ik heb een nieuwe baby crush! Dit lieve meisje fotografeerde ik toen ze ruim drie maanden was. Ik smolt gelijk van haar open, lieve blik. En wat hadden we geluk met het weer! Ondanks dat we de shoot sowieso binnen deden vanwege de kou van de winter buiten, werden we verrast met een prachtige dag met winterzon. Altijd zo leuk om bijzonder licht te zoeken bij mensen thuis om foto’s te maken. Dat maakt elke fotoshoot toch weer anders en uniek.

Deze babyshoot laat ook weer zien dat je niet veel nodig hebt voor mooie foto’s. In ieder huis zoek ik naar de plekjes met het mooiste licht, waar we de meeste foto’s gaan maken. Ook laat deze shoot goed zien dat in elke fase van het eerste jaar van een baby het een goed moment is voor een fotoshoot. Een newborn shoot in de eerste paar weken is bijzonder omdat ze nog zo klein zijn, en een beetje in elkaar gevouwen. Die periode van écht heel klein is maar kort en daarom de moeite waard om vast te laten leggen. Maar met drie á vier maanden kan een kindje oogcontact maken, lachen en heeft het gezichtje al veel meer eigenheid gekregen. Goed om te weten wanneer het door omstandigheden niet lukt om een fotoshoot te plannen in de eerste weken of wanneer je later pas bedenkt dat je toch wel graag leuke babyfoto’s zou willen hebben!

fotoshoot-baby-utrecht-_002 fotoshoot-baby-utrecht-_005 fotoshoot-baby-utrecht-_003 fotoshoot-baby-utrecht-_014 fotoshoot-baby-utrecht-_007 fotoshoot-baby-utrecht-_009 fotoshoot-baby-utrecht-_012 fotoshoot-baby-utrecht-_011 fotoshoot-baby-utrecht-_010

Denk je na het zien van deze babyfoto’s: ‘oooh dat wil ik ook!’? Stuur me dan vrijblijvend een berichtje voor meer informatie! Een baby fotoshoot is bijna altijd wel in te passen in mijn agenda, helemaal als deze plaatsvindt in Utrecht zelf of in de buurt van Utrecht. En uiteraard neem ik regelmatig ook opdrachten op een iets verdere afstand van Utrecht aan – geen probleem :)