Na mijn eerste ervaring met het fotograferen van een keizersnede, kon ik niet wachten om dat nog een keer mee te maken. De geboorte van een baby’tje is zoiets puurs en zo bijzonder! Het moment dat het kindje net uit de buik gehaald is; het ‘landen’ van het kindje op de wereld, de ontlading van de mama, de liefdevolle blik van papa… dat is voor mij echt een van de allermooiste dingen om vast te leggen.

Ik werd door Sharon gevraagd om de geboorte van hun tweede kindje te fotograferen. Hun dochtertje werd middels een gentle sectio (dat is een geplande keizersnede waar het kindje direct bij de mama mag blijven) in het LangeLand ziekenhuis in Zoetermeer geboren, en dat ging allemaal heel voorspoedig. Louême is een prachtig meisje met een mooie bos haar, en ze heeft het getroffen met zulke lieve ouders en trotse broer!

Marnix en Sharon; dank je wel dat ik dit onwijs belangrijke moment in jullie leven heb mogen vastleggen – ik hoop dat jullie deze foto’s nog lang mogen koesteren!

Geboortefotografie Zoetermeer - Geplande Keizersnede - www.ohbeautifulworld.com Copyright_OhBeautifulWorld_001 Copyright_OhBeautifulWorld_022 Geboortefotografie Zoetermeer - Geplande Keizersnede - www.ohbeautifulworld.com Geboortefotografie Zoetermeer - Geplande Keizersnede - www.ohbeautifulworld.com Copyright_OhBeautifulWorld_023 Copyright_OhBeautifulWorld_024 Copyright_OhBeautifulWorld_025Copyright_OhBeautifulWorld_027 Copyright_OhBeautifulWorld_028Fotografie Geplande Keizersnede - Gentle Sectio - www.ohbeautifulworld.com Geboortefotografie Zoetermeer - Geplande Keizersnede - www.ohbeautifulworld.com Geboortefotografie Zoetermeer - Geplande Keizersnede - www.ohbeautifulworld.com Copyright_OhBeautifulWorld_015 Copyright_OhBeautifulWorld_016 Copyright_OhBeautifulWorld_017Fotografie Geplande Keizersnede - Gentle Sectio - www.ohbeautifulworld.com Copyright_OhBeautifulWorld_020 Copyright_OhBeautifulWorld_018 Geboortefotografie Zoetermeer - Geplande Keizersnede - www.ohbeautifulworld.com