Sinds kort ben ik een trots lid van Fearless photographers! Fearless is een collectief van toffe bruidsfotografen overal ter wereld, die durven ander soort, unieke bruidsfoto’s te maken. Het gaat niet om je naam of je connecties, maar puur om de kwaliteit van je foto’s. Het was best een spannende stap om lid te worden, omdat er ook een aantal fotografen bij zitten waar ik enorm tegenop kijk. Elke twee maanden kan je als Fearless fotograaf een aantal foto’s insturen, waarvan minder dan 10% wordt uitgekozen om een Fearless Award te ontvangen. Afgelopen februari deed ik voor de eerste keer mee en wat zag ik toen ik op vakantie in Thailand was en op mijn facebook keek…

IK HEB MIJN EERSTE FEARLESS AWARD GEWONNEN!!

Ik ben heel trots op deze foto en het geeft me zo’n goed gevoel van erkenning dat deze dus ook is gewaardeerd door de juryleden van Fearless!

Bekijk hier de hele Fearless Collectie 14 en geniet van alle enorm vette foto’s die ook een award hebben ontvangen!

English:
Since january I can call myself a proud member of Fearless Photographers! Fearless is an international collective of awesome weddingphotographers, who dare to create different and unique weddingphotos. It’s purely about the quality of your photos. It was quite an exciting step to become a member, because a few of the other members are photographers who I admire a lot. Every two months a Fearless photographer can send in a few photos, of which 10% or less is chosen to receive a Fearless award. Last february I tried my luck for the first time and guess what happened…

I WON MY FIRST FEARLESS AWARD!!

I’m very proud of this picture and it feels so good that the jury of Fearless appreciated this image as well!
Go and make yourself a nice a cup of coffee and check out the whole Fearless Collection 14 and enjoy all of the amazing pictures that received an award!