Familieshoot Utrecht

Een familieshoot in hartje Utrecht, zo leuk! Ik word altijd extra blij wanneer ik met de fiets naar een fotoshoot kan omdat het in mijn eigen stad plaatsvindt. Wanneer ik zomers, langs het water in de zon naar het centrum van Utrecht fiets vanuit mijn wijkje Hoograven geniet ik enorm van de mooie stad en het gevoel van Utrecht.

Lepelenburg park als fotoshoot locatie

Voor deze familieshoot sprak ik met dit leuke gezin in het centrum van Utrecht af, vlakbij het Lepelenburg. Dit is bekend terrein voor mij en in ben dol op dit deel van de binnenstad. De straatjes rond het Lepelenburg zijn heel fotogeniek. Er zijn verschillende steegjes, trappetjes en in de zomer prachtige stokrozen langs deuren en andere mooie bloemen te vinden. Ondanks dat het helemaal in het centrum van de stad is kun je er rustig foto’s maken zonder ongemakkelijk bekeken te worden. En naast de rust heb je alsnog het echte stadse gevoel in de foto’s, wat een leuke variatie is op een shoot in de natuur. Het resultaat is een heerlijk ongedwongen fotoshoot in de stad met een heerlijk gezin waar het plezier en de liefde van af straalt! Welke foto is jouw favoriet?

familieshoot-utrecht-stad-lepelenburg-001 familieshoot-utrecht-stad-lepelenburg-park-002 familieshoot-utrecht-stad-lepelenburg-park-003 familieshoot-utrecht-stad-lepelenburg-park-011 familieshoot-utrecht-stad-lepelenburg-park-008 familieshoot-utrecht-stad-lepelenburg-park-004 familieshoot-utrecht-stad-lepelenburg-park-006 familieshoot-utrecht-stad-lepelenburg-park-010 familieshoot-utrecht-stad-lepelenburg-park-005 familieshoot-utrecht-stad-lepelenburg-park-007 familieshoot-utrecht-stad-lepelenburg-park-009 familie-fotos-detail-tenen-voetjes-baby familieshoot-utrecht-stad-lepelenburg-park-014 familieshoot-utrecht-stad-lepelenburg-park-020 familieshoot-utrecht-stad-lepelenburg-016 familieshoot-utrecht-stad-lepelenburg-017 familieshoot-utrecht-stad-lepelenburg-019familieshoot-utrecht-stad-lepelenburg-012

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Ook een familieshoot in Utrecht?

Voor een familieshoot of gezinsshoot in Utrecht maak ik graag tijd! Zowel in de stad zelf als in de natuur van omgeving Utrecht zijn leuke binnen- en buitenlocaties voor een fotoshoot te vinden. Tijdens een fotoshoot lopen we wat rond en gaan we als het ware ‘op avontuur’. Door tijdens de shoot te spelen, te stoeien en met elkaar te geinen krijg je spontane foto’s. En juist deze foto’s zijn zo leuk als herinnering. Mijn familiefotografie is altijd een combinatie van foto’s met het hele gezin, spontane portretten van de kinderen en vrolijke foto’s tussendoor. Nadat ik de foto’s van de fotoshoot digitaal aanlever geef ik ook altijd tips waar je de foto’s mooi kunt laten afdrukken, of kun je door mij een album laten maken. Neem gerust contact op om te vragen naar de mogelijkheden voor een leuke, spontane gezinsshoot in Utrecht!