Ik word instant blij van deze shoot! Dat had ik al op het moment dat ik de deze familieshoot deed, maar ook na afloop kan ik keer op keer naar deze foto’s kijken. Ondanks dat het al eind oktober was, was het prachtig weer. Het bos rond de Soesterduinen was heel mooi groen met oranje van kleur en we werden zelfs nog getrakteerd op een prachtig laat zonnetje. Kijk mee naar deze fijne herfstshoot van dit mooie gezin!

familieshoot_soesterduinen_ongedwongen_gezinsfoto's_001 familieshoot_soesterduinen_ongedwongen_gezinsfoto's_003 familieshoot_soesterduinen_ongedwongen_gezinsfoto's_005familieshoot_soesterduinen_ongedwongen_gezinsfoto's_006 familieshoot_soesterduinen_ongedwongen_gezinsfoto's_009 familieshoot_soesterduinen_ongedwongen_gezinsfoto's_010 familieshoot_soesterduinen_ongedwongen_gezinsfoto's_011 familieshoot_soesterduinen_ongedwongen_gezinsfoto's_012 familieshoot_soesterduinen_ongedwongen_gezinsfoto's_004 familieshoot_soesterduinen_ongedwongen_gezinsfoto's_007 familieshoot_soesterduinen_ongedwongen_gezinsfoto's_008 familieshoot_soesterduinen_ongedwongen_gezinsfoto's_013 familieshoot_soesterduinen_ongedwongen_gezinsfoto's_015 familieshoot_soesterduinen_ongedwongen_gezinsfoto's_014 familieshoot_soesterduinen_ongedwongen_gezinsfoto's_016 familieshoot_soesterduinen_ongedwongen_gezinsfoto's_019 familieshoot_soesterduinen_ongedwongen_gezinsfoto's_018 familieshoot_soesterduinen_ongedwongen_gezinsfoto's_020 familieshoot_soesterduinen_ongedwongen_gezinsfoto's_017 familieshoot_soesterduinen_ongedwongen_gezinsfoto's_022familieshoot_soesterduinen_ongedwongen_gezinsfoto's_021 familieshoot_soesterduinen_ongedwongen_gezinsfoto's_023 familieshoot_soesterduinen_ongedwongen_gezinsfoto's_025 familieshoot_soesterduinen_ongedwongen_gezinsfoto's_027 familieshoot_soesterduinen_ongedwongen_gezinsfoto's_024 familieshoot_soesterduinen_ongedwongen_gezinsfoto's_030 familieshoot_soesterduinen_ongedwongen_gezinsfoto's_002 familieshoot_soesterduinen_ongedwongen_gezinsfoto's_028familieshoot_soesterduinen_ongedwongen_gezinsfoto's_029 familieshoot_soesterduinen_ongedwongen_gezinsfoto's_026

Wil je ook een mooie buitenshoot met je geliefde of je gezin? Op een zachte dag kan dit in de winter ook echt prachtig zijn, of juist met sneeuw voor een extra magisch effect :) Maar ook als je alvast een shoot voor in de lente zou willen boeken; wees er op tijd bij om verzekerd te zijn van een plekje. Lees hier meer de investering voor een fotoshoot en neem altijd vrijblijvend contact met mij op voor meer informatie!