Wat geniet ik wanneer ik een familieshoot mag doen! Naast bruiloften, fotografeer ik voornamelijk gezinnen, kinderen en doe ik wat editorial en commercieel werk. Maar familieshoots blijven toch wel een favoriet. Het is vaak bijna alsof ik met vrienden naar het park ga en dat de ouders – en ik – gewoon wat lol hebben in het spelen met de kinderen. Op een vroege ochtend sprak ik af met Thijs, Valerie en schattige 1-jarige Pieter in het Maximapark in Vleuten. Het was een mooie lentedag en perfect weer voor een leuke shoot. Thijs is een goedlachs mannetje dus het was niet lastig om het ijs te breken en hem aan het lachen te krijgen.

familieshoot-maximapark-vleutenfamilieshoot-maximapark-vleutenfamilieshoot-maximapark-vleutenfamilieshoot-maximapark-vleutenfamilieshoot-maximapark-vleutenfamilieshoot-maximapark-vleutenfamilieshoot-maximapark-vleutenfamilieshoot-maximapark-vleutenfamilieshoot-maximapark-vleutenfamilieshoot-maximapark-vleuten