Familiefotografie

De periode dat je kleine kinderen hebt is een hele bijzondere periode in jullie leven. Kinderen groeien en veranderen zo snel, en je vergeet al snel van bepaalde momenten hoe het was en hoe het voelde. Jullie staan waarschijnlijk niet vaak met z’n allen op de foto omdat toch meestal één van de ouders de foto maakt. En juist foto’s samen als gezin zijn zo waardevol!
Mijn familiefotografie is ongedwongen, liefdevol en heeft grappige randjes. Ik probeer jullie als gezin te fotograferen hoe jullie écht zijn. Familiefotografie kan plaatsvinden bij jullie thuis, of buiten op locatie.

Familiefotografie

De periode dat je kleine kinderen hebt is een hele bijzondere periode in jullie leven. Kinderen groeien en veranderen zo snel, en je vergeet al snel van bepaalde momenten hoe het was en hoe het voelde. het gevoel van armpje om je nek, of de schaterlach van je kind als hij/zij in de lucht wordt gegooid.
Zelfs wanneer jij of je partner vrij goed kan fotograferen, kan het alsnog heel waardevol om een fotoshoot te boeken met het hele gezin. Jullie staan natuurlijk niet vaak allemaal tegelijk op de foto. Mijn familiefotografie is ongedwongen, liefdevol en heeft grappige randjes. Ik probeer jullie als gezin te fotograferen hoe jullie écht zijn. Familiefotografie kan plaatsvinden bij jullie thuis, of buiten op locatie.

Pure en ongedwongen foto’s om te herinneren hoe jullie samen zijn.

Waardevol om te hebben en ook leuk om cadeau te doen aan opa en oma.

Familiefotograaf Utrecht

Als familiefotograaf en kinderfotograaf ben ik gevestigd in Utrecht, maar werk door het hele land en ben zelfs regelmatig naar het buitenland gereisd voor een fotoshoot of bruiloft. Ik vind het te gek wanneer mensen bewust kiezen voor mijn fotografie omdat mijn stijl hen aanspreekt. Woon je dus niet in de buurt van Utrecht, maar zou je wel heel graag een fotoshoot willen plannen? Neem vooral contact op en ik probeer een mogelijkheid te vinden in mijn agenda!
Mijn werkgebied als familiefotograaf beslaat voornamelijk omgeving Utrecht zoals Amersfoort, Bilthoven, Bunnik, De Bilt, De Meern, Doorn, Driebergen, Harmelen, Hilversum, Houten, Leidsche Rijn, Nieuwegein, Soest, Vianen, Vleuten en Zeist. Maar ook in de omgeving Amsterdam, Rotterdam en Arnhem ben ik vaak te vinden voor familiefotografie.

PRIJZEN FAMILIEFOTOGRAFIE

Voor een fotoshoot van jullie gezin of familie inclusief opa en oma neem ik uiteraard alle tijd. Een baby die even gevoed of verschoond moet worden, of een dwarse peuter die vooral zijn eigen plan wil trekken. Je kent het wel ;) En het maakt allemaal niet uit. Doordat ik de tijd neem, zorg ik dat kinderen zich op hun gemak bij mij voelen. Hierdoor is het voor mij makkelijker om ongedwongen foto’s te maken. En ook voor jullie als ouders is het dan een relaxte en een leuke ervaring. Ik zorg altijd dat ik aan het eind van de shoot een mooie serie afwisselende foto’s heb gemaakt.

Een familieshoot bedraagt € 489. Er zijn bij mij geen verborgen kosten achteraf, hooguit de reiskosten vanaf Utrecht. Je ontvangt de bewerkte foto’s na afloop via een mooie online galerij waar je de foto’s op hoge resolutie kunt downloaden. Uiteraard geef ik ook foto afdruk advies zodat je je lievelingsfoto’s kunt ophangen in huis.

Veelgestelde vragen

HOE BEREID IK ME VOOR OP EEN FAMILIESHOOT?

Trek kleding aan waar jullie je fijn in voelen en die jullie mooi vinden staan. Jullie hoeven níet dezelfde kleur kleding aan, maar je kunt eventueel wel denken in een kleurenschema, dus bepaalde tinten die goed bij elkaar passen. En bedenk ook: hou je van lichte foto’s, trek dan lichte kleding aan en hou je van wat meer donker, dan zijn meer donkere outfits meer toepasselijk. Hele harde kleuren, zoals knalroze of neon-kleurtjes kun je beter vermijden, net als grote logo’s en teksten op kleding omdat dit afleidt.

Een wit dekbedhoes of een mooie sprei of deken zijn handig om leuke foto’s op het bed maken zonder dat er te veel wordt afgeleid van waar het om draait. Daarom is het ook fijn wanneer het rond de bank netjes is en als de kinderkamers enigszins op orde zijn. Tenzij je écht real life foto’s wilt natuurlijk, laat dan vooral de boel de boel.

Heb je een fotoshoot buiten? Neem wat te eten en drinken mee! Kinderen (vooral de hele kleintjes) kunnen ont-zet-tend chagrijnig worden als ze honger hebben en met een banaan is het dan vaak heel snel opgelost.

Ook mooie foto’s van je gezin?

Neem vooral contact op voor meer informatie over familiefotografie! Je mag direct mailen naar hanneke@ohbeautifulworld.com maar je kunt ook een berichtje achterlaten via mijn contactformulier.

Ik probeer altijd binnen twee dagen een reactie te sturen. Heb je na twee dagen nog niets gehoord? Check dan even je spam/reclame folder, een enkel keertje komt mijn antwoord helaas daar in terecht. Als je nog niets hebt gehoord kun je me uiteraard ook even bellen! Mijn telefoonnummer vind je ook op mijn contactpagina.