De Soesterduinen; ik kom er zeker elk jaar een aantal keer voor een fotoshoot. En inmiddels heb ik daar in elk jaargetijde al wel eens gefotografeerd, van een shoot in de sneeuw tot shoots met gouden zonlicht op warme zomeravonden. Het fijne van de Soesterduinen, is dat het het hele jaar mooi is. In de lente en zomer is alles mooi groen, in de winter is de witte vlakte een extra bijzonder gezicht en in de herfst bloeit de heide en veranderen de bomen in een prachtig groen-oranje-geel palet. Dit keer deed ik met een vrolijk gezin een shoot middenin de herfst. Rond oktober kan het nog een hele goede tijd zijn om buiten een shoot te doen, want vaak is het ook nog niet zo koud.

Zowel voor een loveshoot als familiefotografie is de Soesterduinen een perfecte plek. We maken een wandeling door het bos, en stappen dan de zandvlakte op, of andersom. Door de tijd te nemen en van elkaar en de natuur te genieten krijgen we de mooiste, pure foto’s. Vol plezier en waar de liefde voor elkaar te zien is. En familieshoots zijn altijd een tikje ongeordend, want dat hoort er nou eenmaal bij, toch? :)

familie_fotografie_herfst_soesterduinen_01 familie_fotografie_herfst_soesterduinen_11 familie_fotografie_herfst_soesterduinen_11 familie_fotografie_herfst_soesterduinen_11 familie_fotografie_herfst_soesterduinen_11 familie_fotografie_herfst_soesterduinen_11 familie_fotografie_herfst_soesterduinen_11 familie_fotografie_herfst_soesterduinen_11 familie_fotografie_herfst_soesterduinen_11 familie_fotografie_herfst_soesterduinen_12 familie_fotografie_herfst_soesterduinen_13 familie_fotografie_herfst_soesterduinen_18 familie_fotografie_herfst_soesterduinen_18 familie_fotografie_herfst_soesterduinen_18 familie_fotografie_herfst_soesterduinen_18

Bewaren