Familiefotografie Utrecht

De periode dat je kleine kinderen hebt is een hele bijzondere periode in jullie leven. Kinderen groeien en veranderen zo snel, en je vergeet al snel van bepaalde momenten hoe het was en hoe het voelde. het gevoel van armpje om je nek, of de schaterlach van je kind als hij/zij in de lucht wordt gegooid. Zelfs wanneer jij of je partner vrij goed kan fotograferen, kan het alsnog heel waardevol om een fotoshoot te boeken met het hele gezin. Jullie staan natuurlijk niet vaak allemaal tegelijk op de foto. Mijn familiefotografie is ongedwongen, liefdevol en heeft grappige randjes. Ik probeer jullie als gezin te fotograferen hoe jullie écht zijn. Familiefotografie kan plaatsvinden bij jullie thuis, of buiten op locatie.

Kinderfotografie Utrecht

Misschien vind je het moeilijk om je eigen kinderen goed op de foto te zetten of wil je je partner verrassen met mooie foto’s van jullie kinderen. Ik ben gespecialiseerd in kinderfotografie en vind het altijd een leuke uitdaging om kinderen vast te leggen in hun eigen manier van zijn. Geen geposeerde ‘cheese-lachjes’ of stil moeten zitten; er mag gespeeld, gerend en gedold worden! Niets moet en alles mag, voor mij is het heel belangrijk dat kinderen op het moment van de fotoshoot plezier hebben. Dat stralen ze dan ook uit in de foto’s.

newbornshoot-gezinsfotografie-zurich-zwitserland-017

Prijzen familiefotografie en kinderfotografie

Voor een fotoshoot van jullie gezin, familie en/of kinderen neem ik uiteraard alle tijd. Bekijk hier mijn vanaf prijzen voor onder andere familiefotografie en kinderfotografie. Er zijn bij mij geen verborgen kosten achteraf, hooguit de reiskosten vanaf Utrecht.

Werkgebied Oh Beautiful World

Als familiefotograaf en kinderfotograaf ben ik gevestigd in Utrecht, maar werk door het hele land en ben zelfs regelmatig naar het buitenland gereisd voor een fotoshoot of bruiloft. Mijn werkgebied beslaat voornamelijk omgeving Utrecht zoals Amersfoort, Bilthoven, Bunnik, De Bilt, De Meern, Doorn, Driebergen, Harmelen, Hilversum, Houten, Leidsche Rijn, Nieuwegein, Soest, Vianen, Vleuten en Zeist. Maar ook in de omgeving Amsterdam, Rotterdam en Arnhem ben ik vaak te vinden voor familiefotografie en kinderfotografie.

Meer informatie? Neem vrijblijvend contact op!

Neem vooral contact op voor meer informatie over familiefotografie of kinderfotografie! Je mag direct mailen naar hanneke@ohbeautifulworld.com maar je kunt ook het contactformulier hieronder invullen.

Ik probeer altijd binnen twee dagen een reactie te sturen. Heb je na twee dagen nog niets gehoord? Check dan even je spam/reclame folder, een enkel keertje komt mijn antwoord helaas daar in terecht.