ongedwongen-fotoshoot-thuis-gezinsfotograaf-utrecht_001

Een fotoshoot thuis

Oh wat word ik blij van deze shoot! Dit was de eerste shoot na mijn verlof. Nou, eigenlijk was deze nog tijdens mijn verlof, maar mijn werk is gewoon zo leuk dus kon het niet laten. En mijn eerste shoot van vele afgelopen jaar kon niet beter beginnen! Dit gezin wilde graag een ongedwongen fotoshoot thuis, en ik had geluk met een prachtig huis als decor. Naast prachtige interieurstyling door het hele huis, was er heel veel natuurlijk licht. In combinatie met veel witte en lichte kleur muren had ik een prachtig canvas voor een fotoshoot.

Gezinsfotograaf Utrecht

Er werd heel veel geknuffeld, gesprongen en geklauterd en de hele shoot was een groot feestje. Deze fotoshoot laat met recht zien dat ongeposeerde gezinsfotografie écht mogelijk is en niet ongemakkelijk hoeft te zijn! Even de huisregels overboord (als die er zijn) en lekker plezier maken met elkaar!

ongedwongen-fotoshoot-thuis-gezinsfotograaf-utrecht_003 Ongedwongen_Fotoshoot_Thuis_Gezinsfotograaf_Utrecht_011 fotoshoot-thuis-gezinsfotografie-utrecht-2 Ongedwongen_Fotoshoot_Thuis_Gezinsfotograaf_Utrecht_012 Ongedwongen_Fotoshoot_Thuis_Gezinsfotograaf_Utrecht_018 ongedwongen-fotoshoot-thuis-gezinsfotograaf-utrecht_005 Ongedwongen_Fotoshoot_Thuis_Gezinsfotograaf_Utrecht_013 Ongedwongen_Fotoshoot_Thuis_Gezinsfotograaf_Utrecht_017 Ongedwongen_Fotoshoot_Thuis_Gezinsfotograaf_Utrecht_014 Ongedwongen_Fotoshoot_Thuis_Gezinsfotograaf_Utrecht_019 Ongedwongen_Fotoshoot_Thuis_Gezinsfotograaf_Utrecht_015fotoshoot-thuis-gezinsfotografie-utrecht-7 fotoshoot-thuis-gezinsfotografie-utrecht-3 Ongedwongen_Fotoshoot_Thuis_Gezinsfotograaf_Utrecht_022 fotoshoot-thuis-gezinsfotografie-utrecht-5 fotoshoot-thuis-gezinsfotografie-utrecht-1 Ongedwongen_Fotoshoot_Thuis_Gezinsfotograaf_Utrecht_016 Ongedwongen_Fotoshoot_Thuis_Gezinsfotograaf_Utrecht_026 fotoshoot-thuis-gezinsfotografie-utrecht-6

Wil jij ook een fotoshoot thuis?

Een fotoshoot in je eigen huis, heerlijk is dat! Een leuke herinnering voor later om te zien hoe en waar jullie woonden in deze fase van jullie leven. Maar ook gewoon heerlijk relaxt. Bij een fotoshoot thuis kunnen kinderen hun kamer laten zien en op het bed springen. Er zijn altijd wel mooie hoekjes met goed licht te vinden om foto’s te maken. Als gezinsfotograaf uit Utrecht werk ik voornamelijk in het midden van het land, maar een uitstapje naar iets verder is voor mij geen probleem! Stuur me dus vooral een berichtje wanneer je meer wilt weten over mijn gezinsfotografie.