Mijn ouders gingen een aantal dagen naar het noorden van Engeland, en we maakten een grapje dat Loek wel mee zou kunnen zodat wij een rustig weekje zouden hebben. Maar toen werd het grapje serieus, ontstond er een plan maar vonden wij een vijf nachten zonder ons mannetje toch wel net iets te lang. Toen zag ik in mijn agenda dat deze behoorlijk leeg was, aangezien ik al ruim 33 weken zwanger was en bijna met verlof zou gaan. Dus spontaan besloten we dat Loek en ik samen met mijn ouders mee zouden gaan! Snel de volgende dag een zwangerschapsverklaring geregeld (ik mocht tot 34 weken mee op de boot, en we reisden met 33+6 terug – goede timing!), extra tickets geboekt en dezelfde avond vaarden we naar het noorden van Engeland. We hadden een paar fijne dagen, ik vond het heerlijk om er even uit te zijn. Perfecte soort van start van mijn verlof al hoewel ik nog een paar shoots aan het af-editen ben. Maar dat zit er over een weekje ook zeker op en dan kan het nestelen en wachten op onze baby girl beginnen :)

Lieve papa en mama, dank jullie wel voor jullie gezelligheid en daarbij jullie zorgen voor Loek tijdens de vakantie en daarbuiten – wij zijn onwijs blij met jullie! Op nog heel veel mooie herinneringen samen :)