Vandaag precies een maand geleden, werd ons gezinnetje aangevuld met ons lieve meisje June! Direct waren wij verliefd. Wij alledrie. Loek was gelijk onwijs lief in zijn rol als grote broer en dit maakte ook onze liefde voor hem nog groter. Het is echt waar: met een tweede kindje erbij wordt je liefde niet voor beide gehalveerd, maar je hart gewoon twee keer zo groot.

Waar ik bij ons eerste kindje nog enorm moest wennen aan de nieuwe rol van moeder, voelde het dit keer heel natuurlijk. Alsof ik juist nog meer bevestigd werd in mijn rol als moeder en mijn ‘purpose‘ er voor hen te zijn. Dit keer is de roze wolk wel degelijk aanwezig; wij genieten enorm. Natuurlijk is het weer pittig met nachtvoedingen en weer een stuk minder tijd voor onszelf, maar ik heb besloten dat ik er van wil genieten. Ze blijven maar zo kort zo klein. En ik wil deze periode me zo goed mogelijk herinneren. Daarom maak ik veel foto’s en schrijf details voor mezelf op. Dit jaar ga ik nog meer proberen in het moment te leven en de focus nog meer te leggen op wat echt belangrijk is. Ik heb er zin in, 2019!