Net als – volgens mij – elke ouder, staat mijn hele iphone vol met foto’s van mijn kind en wordt deze collectie elke dag wel uitgebreid met een aantal foto’s. Maar ongeveer twee keer per maand* neem ik bewust een dagje mijn camera mee en fotografeer de dagelijkse momentjes. Als Loek net wakker wordt, wanneer we in de tuin of in huis spelen of als we naar de speeltuin gaan. Ik vind het zo belangrijk om niet alleen te fotograferen wanneer ik word ingehuurd voor een shoot, bruiloft of een andere gebeurtenis, maar ook ons eigen dagelijks leven vast te leggen. Ik geniet zo van Loek’s ondeugende of zijn juist slaperige koppie, en wil dit later zo goed mogelijk kunnen herinneren. Een foto met mijn camera is net wat bewuster geschoten dan met mijn telefoon, waardoor deze foto’s voor mij net wat meer waarde hebben en ik ze sneller laat afdrukken of er iets mee doe. Hierbij een kleine greep uit de serie foto’s van een normale, maar oh zo fijne middag.

* Ik kies bewust om niet altijd en overal mijn camera mee te nemen, soms puur omdat ik ook regelmatig geen zin heb om te fotograferen en gewoon mama wil zijn. Maar vooral omdat ik ook heel erg geniet van het kijken naar, en spelen met Loek zonder een camera of scherm tussen ons in. :)

Een gewone middag // dagelijks leven // www.ohbeautifulworld.com Een gewone middag // dagelijks leven // www.ohbeautifulworld.com Een gewone middag // dagelijks leven // www.ohbeautifulworld.comEen gewone middag // dagelijks leven // www.ohbeautifulworld.com Een gewone middag // dagelijks leven // www.ohbeautifulworld.com