colour_and_spice_editorial_fotografie_ohbeautifulworld_008

Voor haar natuurlijke verzorgingsproduct-lijn Colour&Spice, zocht Natascha nog mooie pure fotografie. Toen ze bij mij terecht kwam en mij vroeg of ik sfeerfoto’s voor haar nieuwe website wilde maken, vond ik dat gelijk heel erg leuk! Een middag foto’s maken resulteerde in sfeervolle en natuurlijke foto’s, die het gevoel van Colour&Spice goed naar voren brengen. Daarnaast was het ontzettend leuk om Natascha te leren kennen: wat een mooi creatief persoon en wat een mooie holistische kijk op schoonheid heeft zij.

Naast het fotograferen van gezinnen, kinderen en bruiloften, vind ik het ook tof om mee te denken met bedrijven om een authentiek plaatje neer te zetten. Commerciële fotografie die wel puur en natuurlijk overkomt en waar ik mijn creativiteit in kwijt kan, vind ik helemaal te gek. En helemaal als ik dit mag doen voor eerlijke en mooie bedrijven. Mocht je interesse hebben of iemand kennen die interesse zou hebben in een mooie samenwerking? Laat het me vooral weten! :)

colour_and_spice_editorial_fotografie_ohbeautifulworld_002 colour_and_spice_editorial_fotografie_ohbeautifulworld_009 colour_and_spice_editorial_fotografie_ohbeautifulworld_003 colour_and_spice_editorial_fotografie_ohbeautifulworld_001 colour_and_spice_editorial_fotografie_ohbeautifulworld_004 colour_and_spice_editorial_fotografie_ohbeautifulworld_006 colour_and_spice_editorial_fotografie_ohbeautifulworld_010 colour_and_spice_editorial_fotografie_ohbeautifulworld_007 colour_and_spice_editorial_fotografie_ohbeautifulworld_005

P.S.
Mocht je het nog niet weten; naast mijn fotografie ben ik een klein jaar geleden gestart met Nanii. Dit is een online winkel met duurzame producten zoals cadeau’s, accessoires en verzorgingsproducten, welke goed zijn voor de aarde, dier en medemens. Het leuke is dat het zo goed klikte met Natascha en dat de visie van haar zo goed aansluit bij de onze, dat we besloten Colour&Spice ook in het assortiment op te nemen. Mocht je geïnteresseerd zijn meer willen lezen over de visie achter dit mooie natuurlijke verzorgingsmerk: je vindt hier een interview met Natascha op de blog van Nanii :)