Bruidsfotografie

Echte liefde is het waard gevierd te worden! En ik leg dat het liefst vast in de meest pure vorm.
Mijn bruidsfotografie is ongedwongen, liefdevol en heeft grappige randjes. Ik probeer jullie te fotograferen hoe jullie écht zijn en er voor te zorgen dat je het gevoel van dat moment later kunt kunt herbeleven.

Bruidsfotografie

Echte liefde is het waard gevierd te worden! En ik leg dat het liefst vast in de meest pure vorm.
Mijn bruidsfotografie is ongedwongen, liefdevol en heeft grappige randjes. Ik probeer jullie te fotograferen hoe jullie écht zijn en er voor te zorgen dat je het gevoel van dat moment later kunt kunt herbeleven.

klik op een foto hieronder voor meer beelden van de serie

sfeer, moment en liefde

Tijdens een bruiloft observeer ik veel en staat mijn radartje constant aan voor bijzondere momenten en de sfeer. Van de belangrijke momenten als het ja-woord tijdens de ceremonie, maar ook juist de kleine momentjes tussendoor. De hele dag door probeer ik grappige situaties te ontdekken en deze zo subtiel mogelijk vast te leggen. Regelmatig hoor ik dat de gasten mij amper door hebben gehad op de bruiloft, of mij hebben ervaren als een vriendin van het bruidspaar. En inmiddels heb ik ook al bij tientallen jurken geholpen om deze dicht te krijgen én regelmatig kinderen vermaakt tijdens de receptie (wat extra leuke foto’s oplevert ;))

Trouwen in Nederland of het buitenland

Bruiloften fotografeer ik door heel Nederland. Ik ben zelf gevestigd in Utrecht, dus een bruiloft in mijn eigen ‘stadsie’ vind ik heel erg tof. Maar ook ben ik regelmatig naar het buitenland gereisd om een bruiloft te fotograferen. Zo legde ik de verschillende prachtige en romantische bruiloften in Italië vast, maar ook een toffe bruiloft op het eiland Gotland in Zweden. Eiland bruiloften zoals op Texel en Terschelling hebben ook heel heerlijk eigen sfeertje en zijn vaak heel ontspannen. Maar ook een geweldige ervaring was een bijzondere bruiloft in Gambia waar – grappig detail – de stroom uitviel tijdens de ceremonie en ik deze dus heb gefotografeerd met enkel een zaklampje van een telefoon. Niets is te gek, en ik geniet stiekem van uitdagingen en situaties die net even anders lopen dan gepland. Wanneer er veel liefde aanwezig is en er wordt gelachen of gehuild, worden de foto’s altijd prachtig: of je nu op een heuvel in Italië trouwt, of in de schuur achter het huis van je ouders.

Prijzen bruidsfotografie

Inmiddels heb ik al zeker zo’n 150 prachtige bruiloften mogen vastleggen en ik blijf het elke keer opnieuw een mooie ervaring vinden om bij zo’n intieme en bijzondere dag te mogen zijn. Ik leg dan ook graag jullie liefde vast, en vind het een uitdaging om zoveel mogelijk grappige en bijzondere momenten van de op de foto te krijgen. Juist die kleine momentjes zoals oma die je een knuffel geeft of die ene knipoog van je vader tijdens het diner kunnen later van zoveel waarde zijn. Ook probeer ik zoveel mogelijk grappige en unieke momentjes tijdens de dag te fotograferen, zoals een kindje die iets ondeugends doet en zoveel mogelijk spontane foto’s van de gasten.

Mijn prijzen voor bruidsfotografie beginnen bij € 1795. Uiteraard heb ik ook pakketten inclusief een prachtig professioneel album dat ik voor jullie ontwerp. De meeste mensen kiezen voor een bruidsfotografie pakket. Dan heb je een mooie tastbare herinnering van jullie bijzondere dag om nog vaak naar terug te kijken. Een bruidsfotografie pakket start vanaf € 2395. Dit is dan al inclusief een album, reiskosten en enkele leuke extra’s. Past mijn fotografie bij jullie? Dan lijkt het me fantastisch jullie bruiloft op haar mooist vast te leggen!

Veelgestelde vragen

Hoe lang van te voren is het handig om de datum vast te leggen?

In principe kun je niet vroeg genoeg zijn! Er zijn ieder jaar nu eenmaal een paar data die heel populair zijn en soms al twee jaar van te voren zijn geboekt. Het scheelt dat ik maar een beperkt aantal bruiloften per jaar fotografeer, waardoor ik ook last minute regelmatig nog plek heb. Wanneer je mij graag voor je bruiloft zou willen boeken, stuur me dan in ieder geval zo snel mogelijk een mailtje zodat ik in ieder geval vrijblijvend mijn agenda voor je kan checken!

Is het mogelijk je in real life te ontmoeten voor de bruiloft?

Zeker! Wanneer jullie interesse hebben om mij te boeken als jullie bruidsfotograaf, trakteer ik jullie graag op een lekkere koffie of een speciaal biertje in de bistro bij mij om de hoek in Utrecht. Wanneer jullie van ver moeten komen, of vanwege werk kunnen we ook via Facetime even afspreken.

Winterbruiloft-Pllek-NDSM-Amsterdam-034