Back in August my brother married the most beautiful girl. Probably you will recognize them because of the four shoots I did with them before (check it out 1234). Wow this was the fifth time I got to photograph them! Just realize this now :) As my brother would like to let me attend the wedding as a guest (which I very much appreciated!) I only did their wedding shoot and didn’t have my camera with me the rest of the day. PW, Maaike & Lobke, <3

Afgelopen augustus trouwde mijn broer met het mooiste meisje. Waarschijnlijk zal je hun wel herkennen door de vier andere shoots die ik al eens met hun heb gedaan (bekijk ze hier 1, 2, 3, 4). Wow, dit was de vijfde keer dat ik hen heb gefotografeerd! Dat besef ik me pas nu ik deze blog schrijf :) Mijn broer wilde graag dat ik hun bruiloft zou meemaken als gast (wat ik erg waardeer!) en daarom heb ik alleen hun shoot gedaan in de ochtend en liet mijn camera thuis voor de rest van de dag. PW, Maaike & Lobke, <3