Zo leuk om eindelijk weer eens een bruiloft in mijn eigen stad Utrecht te fotograferen! De dag van Christiaan & Charlotte begon bij hen thuis, waar ze zich allebei klaarmaakten op verschillende plekken. Na een kleine lunch wandelde ik samen met het bruidspaar en hun dochtertje naar het de Catherijnesingel bij het Lepelenburg om daar op de boot te stappen richting WT Urban Kitchen. Ondertussen deden we nog een korte, ongedwongen fotoshoot, om zo nog wat foto’s van hen samen te hebben.

Op de bovenste verdieping van de watertoren, met onwijs mooi uitzicht over Utrecht, vond de ceremonie plaats. Bijzonder! Daarna stapten we in de boot en genoten we van de zon en het mooie centrum van de stad. Wat een fijne manier ook voor het bruidspaar om gezellig te kletsen met iedereen en te genieten van de bruiloft! Na een uur kwamen we weer terug bij de watertoren, waar iedereen zich omkleedde voor het diner. Het diner vond op dezelfde verdieping plaats als de ceremonie, dus hadden we opnieuw heel mooi uitzicht over de hele stad. Als bonus werden we vergezeld door prachtig gouden ondergaande zon wat het een extra mooie setting maakte. Heerlijk eten en mooie speeches maakten het plaatje compleet. Wat een mooi eind van deze bruiloft in mijn lievelingsstad :)

bruidsfotograaf_utrecht_trouwen_watertoren_001 bruidsfotograaf_utrecht_trouwen_watertoren_011 bruidsfotograaf_utrecht_trouwen_watertoren_012 bruidsfotograaf_utrecht_trouwen_watertoren_018 bruidsfotograaf_utrecht_trouwen_watertoren_020 bruidsfotograaf_utrecht_trouwen_watertoren_022 bruidsfotograaf_utrecht_trouwen_watertoren_021 bruidsfotograaf_utrecht_trouwen_watertoren_024 bruidsfotograaf_utrecht_trouwen_watertoren_023

Locatie ceremonie + diner: WT – Urban Kitchen in Utrecht
Haar & Make-up: Chantelle Alyssa
Sloep verhuur: Sloep huren Utrecht