Het is alweer lang geleden (Maart 2015!) dat ik de laatste Bits & Pieces heb geblogd. Maar ik had wat extra foto’s liggen die ik wel leuk vond om te delen, dus hier weer eindelijk weer wat random bits & pieces van mijn leven! Sinds een half jaar ben ik aan het keramieken (ik krijg les van Noot & Zo in Utrecht; echte aanrader) en ik krijg inmiddels behoorlijk de smaak te pakken. Ik vind het zo leuk om mijn stijl en smaak te ontdekken hierin! Daarnaast is het heerlijk ontspannend en lekker om met mijn handen bezig te zijn. Verder in deze blog onder andere heerlijke plaatjes van fijn zomer weer, want de zomer is gewoon genieten :)

En afgelopen dinsdag gingen we een dagje naar zee. Er was regen voorspeld, maar niks daar van – het was heerlijk! En voor de oplettende kijker; de verschillende outfits op de foto komen doordat Loek languit in de zee belandde tijdens het schelpjes zoeken ;)

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren