1 + 2. A really cool couple took me sailing for their engagementshoot and I could finally wear my flipflops again // 3. Sun and shadows // 4. Treesje sometimes thinks she is human and that she’s allowed to sleep anywhere on the couch // 5. Succulents on steroids // 6. We have learned Treesje to do a high five // 7. Beautiful summer evenings // 8. Sleeping dog // 9. The view from my house with a beautiful sunset. Enjoy your week! xx

1 + 2. Een super tof stelletje nam me mee zeilen voor hun engagementshoot en ik kon eindelijk mijn slippers weer aan // 3. Zon en schaduwen // 4. Treesje denkt soms dat ze een mens is en dat ze overal op de bank mag slapen // 5. Vetplant en pokon = een vetplant op steroiden // 6. We hebben Treesje geleerd om een high five te doen // 7. Mooie zomeravonden // 8. Slapende hond // 9. Het uitzicht vanuit mijn huis met een mooie zonsondergang. Fijne week! xx