kinderfotografie-met-humor-badeendjes-enzo-oh-beautiful-world-1

Kinderfotografie met humor

Een paar weken geleden was ik een deel van de middag bij Eline, om foto’s te maken van haar dochters Ise en Saartje. Ik kende dit toffe gezin al langer, onder andere door deze mooie bruiloft op de Olmenhorst die ik een aantal jaren geleden heb mogen vastleggen. Door onder andere de bruiloft was ik al fan van Ise en Saartje, hoe grappig ze zijn en hoeveel klik ik met ze voelde. Als kinderfotograaf Utrecht kom ik regelmatig bij mensen thuis, waardoor ik vaak een beetje zie hoe mensen zijn. Op locaties als de Soesterduinen fotografeer ik graag, maar ik vind het thuis bij gezinnen ook wel echt heel erg leuk. Kinderen zijn daar vaak zo zichzelf en voelen zich snel op hun gemak wanneer je ze een beetje hun gang laat gaan. En meestal wanneer je kinderen hun gang laat gaan, komt er al snel humor bij kijken.

Badeendjes enzo

Op deze middag bij hen thuis maakten we vooral heel veel lol en werd er heel wat uitgesloofd en werden er heel veel grapjes gemaakt.  De badkamer is normaal gesproken een plek waar weinig natuurlijk licht te vinden is en daarom meestal niet zo geschikt voor een fotoshoot. Nou, de badkamer van deze meisjes was het tegenovergestelde! Wat heerlijk wit en wat heerlijk licht! En waarom zou je eigenlijk niet met duikbril en bikini gaan zwemmen in bad op een mooie zonnige dag?! ;)

Dit is alvast een korte serie van de grote serie die ik maakte bij dit leuke gezin thuis. Bekijk hier de volledige serie van de middag.

Kinderfotografie Utrecht

Moest je ook grinniken om deze foto’s en lijkt je het ook leuk om vrolijke, ongedwongen foto’s van je kinderen te hebben? Als kinderfotograaf uit Utrecht fotografeer ik voornamelijk in de omgeving van Utrecht maar reis ook met regelmaat het hele land door. Bekijk mijn portfolio wat betreft kinderfotografie of neem contact op voor meer informatie en om mijn beschikbaarheid te checken!