Newborn fotografie Utrecht

Het eerste jaar van je baby gaat zó snel. Vanaf het moment van geboorte komt er mijlpaal na mijlpaal. Het hele prille begin is een perfect moment voor een newbornshoot. De eerste weken na de geboorte is de baby nog zó klein. Later kan het lastig zijn voor te stellen hoe klein je baby was aan het begin. Daarom is newborn fotografie ook zo bijzonder. Kindjes zijn zowel wakker als slapend schattig om te fotograferen en tijdens een newbornshoot wordt veel gekroeld en geknuffeld. Uiteraard is er ook genoeg tijd om tussendoor te voeden of te verschonen. Newbornfotografie vindt daarom bijna altijd plaats bij jullie thuis. Sereniteit en pure, intieme momentjes staan tijdens mijn newbornfotografie en babyfotografie centraal.

Babyfotografie Utrecht

Het eerste jaar verandert je baby enorm. Van dat kleine frummeltje van maar 50 cm lang dat voornamelijk slaapt, is rond de eerste verjaardag weinig van te herkennen. In het eerste jaar gaat je baby voor het eerst lachen, zitten, kruipen, optrekken en zegt hij/zij misschien al wel zijn of haar eerste woordjes. Hoeveel maanden oud je baby dan ook is, het is altijd een goed moment om een fotoshoot te doen. Uiteraard maak ik ook altijd foto’s van jullie als gezin en eventueel oudere kindjes erbij.

Zelfs wanneer jij of je partner vrij goed kan fotograferen, kan het alsnog heel waardevol om een fotoshoot te boeken met het hele gezin. Jullie staan natuurlijk niet vaak allemaal tegelijk op de foto. Mijn familiefotografie (dus ook inclusief een baby) is ongedwongen, liefdevol en heeft grappige randjes. Ik probeer jullie als gezin te fotograferen hoe jullie écht zijn. Familiefotografie of babyfotografie kan plaatsvinden bij jullie thuis, of buiten op locatie.

fotoshoot-baby-utrecht-babyshoot-thuis-001

Prijzen newbornfotografie en babyfotografie

Voor een fotoshoot van jullie baby en jullie volledige gezin neem ik uiteraard alle tijd. Een babyshoot of newbornshoot moet een ervaring zijn om later met plezier op terug te kijken. Bekijk hier mijn vanaf prijzen voor onder andere babyfotografie. Er zijn bij mij geen verborgen kosten achteraf, hooguit de reiskosten vanaf Utrecht.

Werkgebied Oh Beautiful World

Als newbornfotograaf en babyfotograaf ben ik gevestigd in Utrecht, maar werk door het hele land en ben zelfs regelmatig naar het buitenland gereisd voor een fotoshoot of bruiloft. Mijn werkgebied beslaat voornamelijk omgeving Utrecht zoals Amersfoort, Bilthoven, Bunnik, De Bilt, De Meern, Doorn, Driebergen, Harmelen, Hilversum, Houten, Leidsche Rijn, Nieuwegein, Soest, Vianen, Vleuten en Zeist. Maar ook in de omgeving Amsterdam, Rotterdam en Arnhem ben ik vaak te vinden voor mijn baby- en newbornfotografie.

Meer informatie? Neem vrijblijvend contact op!

Neem vooral contact op voor meer informatie over babyfotografie! Je mag direct mailen naar hanneke@ohbeautifulworld.com maar je kunt ook het contactformulier hieronder invullen.

Ik probeer altijd binnen twee dagen een reactie te sturen. Heb je na twee dagen nog niets gehoord? Check dan even je spam/reclame folder, een enkel keertje komt mijn antwoord helaas daar in terecht.