babyfotografie-utrecht-fotoshoot-baby-006

Babyfotografie Utrecht

Van babyfotografie krijg ik maar geen genoeg. Of ik nou een pasgeboren baby fotografeer of een kindje dat al een aantal maanden is: ik smelt iedere keer weer. Zoals ik me ook goed herinner van mijn eigen kinderen, is dat eerste jaar met een baby zo bijzonder. Mijlpaal na mijlpaal wordt bereikt in de korte periode van het eerste jaar: van het eerste lachje, naar zelfstandig kunnen zitten en de eerste stapjes. Daarom is eigenlijk elk moment in het eerste levensjaar van je kindje een mooi moment voor een fotoshoot. Dit mannetje was tijdens de hele fotoshoot heel relaxt en vond alles prima. Hij was wel wat verbaasd over dat papa en mama en ik zo gek aan het doen waren, maar we hebben er toch nog een aantal lachjes uitgekregen. Voor babyfotografie neem ik altijd goed de tijd. Hierdoor kunnen we een duidelijk beeld kunnen maken van hoe jullie kindje is, en hoe jullie samen zijn als gezin.

Fotoshoot van de baby, en samen met papa en mama

Tijdens een fotoshoot zorg ik altijd dat er zoveel mogelijk verschillende combinatie foto’s worden gemaakt. Dus foto’s van de baby alleen, samen met papa en mama, samen met papa en samen met mama. Ik maak meestal één portretje dat iedereen in de camera kijkt, en daarna voornamelijk ‘actie’ foto’s. Dus waar er wordt gelachen, geknuffeld en als ze wat ouder zijn: gestoeid. Want uiteindelijk wil je als ouder natuurlijk graag mooi portretjes van je baby hebben. Maar bovenal het gevoel weer ervaren hoe het was om met je kindje te kroelen. Het gevoel van dat kleine handje dat je vinger vasthoudt of die dikke spekwangetjes die je eindeloos dikke smak kusjes geeft.

babyfotografie-utrecht-fotoshoot-baby-002
babyfotografie-utrecht-fotoshoot-baby-001
babyfotografie-utrecht-fotoshoot-baby-003
babyfotografie-utrecht-fotoshoot-baby-004
babyfotografie-utrecht-fotoshoot-baby-005
babyfotografie-utrecht-fotoshoot-baby-007
babyfotografie-utrecht-fotoshoot-baby-008
babyfotografie-utrecht-fotoshoot-baby-009
babyfotografie-utrecht-fotoshoot-baby-010
babyfotografie-utrecht-fotoshoot-baby-011
babyfotografie-utrecht-fotoshoot-baby-012
babyfotografie-utrecht-fotoshoot-baby-013
babyfotografie-utrecht-fotoshoot-baby-014
babyfotografie-utrecht-fotoshoot-baby-015
babyfotografie-utrecht-fotoshoot-baby-016
babyfotografie-utrecht-fotoshoot-baby-017
babyfotografie-utrecht-fotoshoot-baby-018

Babyfotograaf Utrecht

Ben je in verwachting en wil je graag een newbornshoot plannen? Of wil je juist je baby van een paar maanden oud laten vastleggen? Alles kan! Als babyfotograaf uit Utrecht werk ik voornamelijk hier in de buurt, maar het hele land is voor mij goed te bereiken. Bekijk meer van mijn babyfotografie portfolio om een aantal van mijn favoriete babyfoto’s te zien. En neem voor babyfotografie Utrecht dus gerust contact op voor meer informatie en om een baby fotoshoot te boeken!