Zoals beloofd, na deel 1 van de allerliefste Lobke, nu ook een deel 2! Bij deze foto’s was Lobke alweer ongeveer zes weken oud en al best een stuk gegroeid. Ik ging gezellig een ochtend samen met mijn zusje oppassen en Lobke heeft bijna de hele ochtend heerlijk geslapen. Aan het eind van de ochtend werd ze wakker en kwamen Pieter-Willem en Maaike ook weer thuis dus heb ik nog wat foto’s van het hele gezinnetje gemaakt. Het leuke van dat Lobke al wat ouder is, is dat ze je echt aan kan kijken en al best een pittige blik in haar ogen heeft. Ik ben echt dol op mijn kleine nichtje, geniet van de foto’s en ik ga er van genieten dat ik haar deze week weer kan zien!


En ook nog eentje die mijn zusje van mij heeft gemaakt tijdens het oppassen op Lobke (het bewijs dat ik haar ook wel knuffel en niet alleen maar foto’s maak):