Sowieso kan ik eindeloos naar baby’tjes kijken en ze fotograferen, maar soms kom ik een baby’tje tegen waar ik gelijk helemaal verliefd op word. En dit meisje was er zo eentje! ;) Bij deze fotoshoot was ze ongeveer drie of vier maanden oud, en ze was ontzettend vrolijk en relaxt tijdens de shoot. Grote zus speelde ook een grote rol hierin, want zij was echt wonderbaarlijk goed in haar zusje op haar gemak stellen. Baby fotografie is één van mijn meest favoriete onderwerpen, en dat ik naar deze fotoshoot gewoon in Utrecht op mijn fietsje heen kon rijden was extra leuk. Babyfoto’s maak ik altijd thuis, omdat we daar ongedwongen, pure foto’s kunnen maken. Ook heb je thuis de ruimte om even te voeden als dat nodig is en voelt iedereen zich op zijn of haar gemak. Kijk mee en smelt ook van dit schattige baby meisje!