cadeau-kind-7-jaar-onder-15-euro-donald-duck

7x kleine cadeautjes voor een kind van 7 jaar

Cadeau voor een kinderfeestje

Voor kinderfeestjes kan het best lastig zijn een origineel cadeau te geven dat de jarige nog niet heeft. Maar, deze cadeautjes gids to the rescue! Een heleboel leuke cadeaus voor kinderen van 7 jaar, onder de 15 euro. Vaak haal ik zelf al één van deze cadeautjes extra in huis, mochten we last minute geen tijd hebben om een cadeautje te kopen voor een kinderfeestje. Met deze cadeautjes zit je eigenlijk altijd goed :)

Momenten voor een cadeautje

Een (zwem)diploma, voor de vakantie of Sinterklaas: er zijn genoeg momentjes voor een cadeautje. Er zijn best een aantal momentjes wanneer het leuk is een cadeautje aan je kind te geven, maar het niet een overdreven groot cadeau hoeft te zijn. Deze kleine cadeautjes zijn dan ook perfect voor het behalen van een (zwem)diploma, voor de zomervakantie of voor in de schoen met Sinterklaas. Een leuk kleinigheidje waar je kind ongetwijfeld blij mee zal zijn.

1. Een spelletje

Vanaf zeven jaar kunnen kinderen al vaak volwaardig mee doen met ‘grote mensen’ spelletjes, en vinden ze spelletjes vaak erg leuk. Het kunnen rekenen en lezen is bij veel spelletjes een vereiste en in groep drie wordt die basis goed gelegd. Het Valse Motten Kaartspel is een spelletje waarin je móet valsspelen om te winnen: succes gegarandeerd. Ook het spelletje Beverbende is zo goed als altijd een succes: een snel spelletje met de focus op tactiek en geheugen.

2. Een moppenboek

Met zeven jaar kan een kind lezen, dus opeens zijn moppenboeken in trek. Veel kinderen vinden de Zoete Zusjes leuk, dus het De Zoete Zusjes Moppenboek met 365 mopjes is vast een succes. En voor de jarige die net 7 jaar is geworden heb je het speciale Hoera! 7 jaar! Moppenboek. Zodat de jarige de beste moppentapper van iedereen kan worden.

En wil je liever een grappig leesboek in Avi 3 of 4 in plaats van een moppenboek cadeau geven? Ook dit zal de jarige vast leuk vinden! In deze blog heb ik mijn favoriete grappige leesboeken in Avi 3 en 4 op een rij gezet.

3. Knutselen

Mijn zoontje is er niet zo van, maar een aantal van zijn vriendjes en vriendinnetjes wel: knutselen! En vanaf 7 jaar zijn er echt ontzettend leuke knutselpakketten te vinden, zoals zelf zeepjes maken of zelf sieraden maken. Een uniek cadeautje en iets waar het kind echt iets aan heeft, mits hij/zij van knutselen en freubelen houdt.

4. Buitenspeelgoed

Speelgoed voor buitenspelen is ook altijd een leuk cadeau. En dit is dan weer iets waar je de kinderen die níet van knutselen houden blij mee maakt: een toffe NERF blaster met plastic pijltjes. Tip: koop er dan direct extra pijltjes bij. Wat schattiger, maar ook een heel tof buitenspeel cadeau is deze kit om mega bubbels te maken. Een soort bellenblazen maar dan bellenblazen 2.0 :)

5. Donald Duck

Beginnende lezers vinden de Donald Duck bijna altijd ontzettend leuk. En het voordeel van Donald Duck pockets is dat er zó veel zijn dat er maar een kleine kans is dat de jarige jop of het kind dat je wil verrassen jouw gekozen pocket al heeft.

6. Pokemon kaarten

In groep 3 en 4 zijn bij veel kinderen Pokemon kaarten een hit. Een pakje met Pokemon kaarten koop je al vanaf zo’n zes euro dus een leuk klein cadeautje om te geven. Je weet nooit precies welke kaarten er in het pakje zitten dus dit verrassingseffect is leuk bij het openmaken.

7. Slijm

De meeste volwassenen snappen niet zo goed wat hier leuk aan is, maar kinderen zijn DOL op slijm. Zelf slijm maken is leuk, maar slijm uit een potje is ook een leuk cadeau!