In juni deelde ik wat foto’s van de vorige 46 Dresses shoot, en sindsdien zijn er veel nieuwe jurken gedoneerd. Aan het eind van de zomer planden we dus weer een nieuwe shoot, om alle nieuwe jurken te fotograferen. Voor de sfeer van deze editorial wilden we vooral veel vrolijkheid, zon en zomergevoel. Zoals de eerdere keren vond de shoot ook ditmaal plaats in Utrecht, en wat was het een te gekke dag. Zo’n goede sfeer, zulke mooie en leuke meiden en tof om allemaal samen te werken voor een mooi doel :)

Bij 46 Dresses kun je een jurk huren voor 29 euro. Door het dragen van de jurk, draag je bij aan een prachtige nieuwe jurk welke door de 46 Dresses foundation cadeau wordt gegeven aan vrouwen die in een financieel lastige situatie zitten. Vanmiddag gaat de crowdfunding campagne live, dus check snel de facebookpagina van 46 Dresses voor meer informatie en om te kijken hoe je bij kunt dragen aan dit mooie initiatief!

Shoot-46dresses-editorial-fotografie-ohbeautifulworld Shoot-46dresses-editorial-fotografie-ohbeautifulworld Shoot-46dresses-editorial-fotografie-ohbeautifulworld Shoot-46dresses-editorial-fotografie-ohbeautifulworld Shoot-46dresses-editorial-fotografie-ohbeautifulworld Shoot-46dresses-editorial-fotografie-ohbeautifulworld Shoot-46dresses-editorial-fotografie-ohbeautifulworld Shoot-46dresses-editorial-fotografie-ohbeautifulworld Shoot-46dresses-editorial-fotografie-ohbeautifulworld Shoot-46dresses-editorial-fotografie-ohbeautifulworld Shoot-46dresses-editorial-fotografie-ohbeautifulworld Shoot-46dresses-editorial-fotografie-ohbeautifulworld