Petra & Ester got married last June!  I can tell you a lot about their special day but Ester did it even better by telling all about her wedding on Arnhem’s Meisje! So take a look there as well to read their story! The only thing more I’d like to say about this couple is that they are very special. You can see how crazy they are about each other – I really think there is something like soulmates and they are the perfect example. Petra & Ester, thank you for letting me capture your wedding day, I really liked to spend time with you two, and I wish you ALL the best!!

P.S. Eerder heb ik al een pre-weddingshoot met deze leuke dames gedaan, bekijk die hier! :)

Petra & Ester trouwden afgelopen juni! Ik zou veel kunnen schrijven over hun bijzondere dag, maar ik kan het toch niet dan Ester die uitgebreid op Arnhem’s Meisje heeft verteld over hun bruiloft. Kijk dus ook eens daar om hun verhaal te lezen! Het enige wat ik er nog aan kan toevoegen is dat ik Petra & Ester een heel bijzonder stel vind. Je kan zo goed zien hoe gek ze op elkaar zijn. Ik denk dat ‘soulmates’ bestaan en zij zijn duidelijk een voorbeeld hiervan. Petra & Ester, dank jullie wel dat ik jullie bruiloft heb mogen fotograferen, het was super leuk om jullie te leren kennen en ik wens jullie het allerbeste!