Over mij
Waarschijnlijk heb je al even rondgekeken op mijn website, en ik hoop dat je inmiddels een stukje hebt kunnen zien van hoe ik de wereld zie en hoe ik de liefde ervaar. Ik geloof in echte liefde en dat deze het waard is om gekoesterd te worden.

Ontzettend dankbaar voel ik me, dat ik inmiddels al ruim vijf jaar mooie verhalen van mensen mag vertellen door middel van mijn foto’s. Nog dankbaarder ben ik, dat ik al 13 jaar samen ben met mijn liefde Robert en wij inmiddels een heus gezinnetje zijn door de komst van ons zoontje Loek zo’n 3,5 jaar geleden. Ik wil genieten van het leven met mooie en bijzondere mensen om me heen, reizen, goed eten en fijne muziek, en het geluk zien in kleine dingen.

Dat ik regelmatig onderdeel ben van de mijlpalen uit het leven van anderen vind ik een heel mooi onderdeel van mijn werk. Dat mensen mij vertrouwen hun bruiloft, pasgeboren baby, gezin of zelfs een geboorte te laten vastleggen en mij zo dichtbij durven te laten komen vind ik heel bijzonder. Ik wil dan ook geen geforceerde momenten of poses fotograferen, maar het pure gevoel van liefde, blijdschap en zelfs soms verdriet. Dat een foto niet alleen een mooi plaatje is, maar iets dat je meeneemt naar een bepaald moment of gevoel dat je op dat moment had. Want dat zijn de foto’s die echt waardevol zijn.

Liefs, Hanneke

 

Credits foto’s // Alice Mahran


Persoonlijke blogs: