“Sometimes the smallest things take up the most room in our hearts”

Zoals de sommigen van jullie wel weten ben ik afgelopen oktober voor het eerst tante geworden!! Echt super bijzonder om mijn ‘grote broer’ in papa te zien veranderen en bijna het gevoel te hebben dat ik er een soort zusje bij heb gekregen. Lobke (leuke naam he?) is op 15 oktober  geboren en is helemaal gezond en is sindsdien dan ook al behoorlijk gegroeid. Natuurlijk vind ik Lobke het allerschattigste poppetje ooit en Pieter-Willem en Maaike de allerliefste ouders. Ik ben een super trotse tante en een hele blije fotografe, want ik kan geen genoeg van haar krijgen. Toen Lobke een week oud was ging ik newbornfoto’s maken en natuurlijk wilde mijn nichtje het graag allemaal meemaken dus besloot ze wakker te blijven. Als newbornfotograaf is het leuk als een kindje voor een deel wakker is, maar wil je toch ook graag wat slapende foto’s maken. Toen het donker was geworden en ik net de deur uit was kreeg ik een foto via Whatsapp gestuurd dat Lobke als een roosje lag te slapen, maar het was te donker om met mooi daglicht foto’s te gaan maken. Daarom heb ik deze keer nog meer lifestyle-achtige foto’s gemaakt en een paar weken daarna weer opnieuw (en toen wel slapende) foto’s gemaakt toen ik op Lobke ging oppassen – die foto’s komen in deel 2 :)