Wist je dat Benjamin mijn bruiloft heeft gefotografeerd toen ik alweer meer dan zes (!) jaar geleden trouwde met Robert? Op dat moment was ik nog helemaal niet bezig met fotografie en Benjamin begon toen net met bruiloften fotograferen. Een tijdje geleden besefte ik me dat ik hem nogmaals passend wilde bedanken voor het feit dat hij de hele dag voor ons klaarstond, dus bood ik hem en zijn vrouw Teri een fotoshoot aan. We spraken af in het bos bij Lage Vuursche en we hadden een hele gezellige tijd, samen met hun super cute kinderen Chloe en Elliott. Benjamin, ik hoop dat jullie genieten van de foto’s en nogmaals bedankt! De foto’s die je hebt gemaakt op onze bruiloft zijn zo waardevol en zullen we ons leven lang koesteren :)

Did you know that Benjamin photographed our wedding, already more than six (!) years ago? Back then I didn’t do any photography yet and Benjamin just started photographing his first weddings. A while ago I realized that I still wanted to thank him for the fact he was there for us on our wedding day, so I offered him and his wife Teri a family photoshoot. We met in the forest near Lage Vuursche (one of my favorite places) and we had a great time, together with their super cute kids Chloe and Elliott. Benjamin, I hope you will enjoy these pictures and thank you again! The photographs you took on our wedding day mean a lot and we will cherish them for a long time :)