Een paar weken geleden werd ik benaderd door Arma om wat foto’s van haar gezinnetje te maken. Zij is zelf ook fotografe en het leek me natuurlijk super tof om dat te doen!  We planden een mooie middag voor de fotoshoot op locatie. Utrecht leek ons een leuke plek, omdat ikzelf uit Utrecht kom en Maikel en Arma ook in de buurt van Utrecht wonen. Tot vijf minuten voor de fotoshoot goot het van de regen, maar toen we elkaar ontmoetten bij het Lepelenburg park werd het droog en later brak zelfs ook nog het zonnetje door. Het was een hele klus om de rust te vinden tijdens de fotoshoot omdat Kai net kon lopen en dan ook niets anders wilde dan de buurt verkennen en het liefst helemaal op eigen houtje. Lima overlaadde haar mama met kusjes en ging prachtig voor mij poseren. Deze familie fotoshoot was een uitdaging (vooral omdat Kai behoorlijk hard kon lopen voor zo’n klein mannetje!) maar daardoor juist ook heel tof! Aan het eind van de shoot was het zo mooi weer dat we besloten we de fotosessie af te sluiten door een lekker Italiaans ijsje te eten bij ‘Ik smelt voor jou’ op de Oudegracht in het centrum van Utrecht. Maikel, Arma, Lima & Kai, ik vond het super leuk, ik hoop jullie ook!