Een zwangerschapsshoot waar ik gewoon op mijn fietsje heen kon rijden! We kozen als locatie voor de shoot park Oog in Al in Utrecht, waar je mooi afwisselend groen hebt, een leuk rondje kunt lopen en waar een speeltuin is voor kinderen om even te spelen. Mocht je ooit hier een shoot willen doen; restaurant Buurten in de Fabriek zit om de hoek, net als Landhuis in de Stad, dat is gevestigd middenin het park. Beiden een hele fijne plek om de shoot mee af te sluiten en er een extra leuk uitje van te maken.

zwangerschapsshoot_utrecht_park_oog_in_al_001

Dit leuke gezin heb ik al vaker gefotografeerd, de eerste zwangerschap van Paula, toen de geboorte van Madelief en daarna ook een newbornshoot toen het kersverse gezinnetje thuis was gekomen. Dat ik aanwezig mag zijn bij zulke belangrijke mijlpalen in mensen hun leven, maakt dat ik me besef hoe bijzonder mijn werk is en dat sommige mensen toch een bijzonder plekje in mijn hart krijgen. Nu fotografeerde ik het gezin in afwachting van hun tweede kindje. Helaas werd de keizersnede precies gepland tijdens mijn vakantie, dus onwijs jammer dat ik deze niet heb kunnen fotograferen. Maar toen ik terug was namen we lekker de tijd voor een ontspannen newbornshoot, zodat ik het kleine broertje van Madelief ook in het echt heb kunnen ontmoeten. Een zwangerschapsshoot met al een kindje erbij maakt het een leuke combinatie met een gezinsshoot. Tijdens de zwangerschapsshoot in het park ging Madelief lekker haar eigen gang, en was er natuurlijk genoeg ruimte om lekker te spelen en te knuffelen.

zwangerschapsshoot_utrecht_park_oog_in_al_004 zwangerschapsshoot_utrecht_park_oog_in_al_003 zwangerschapsshoot_utrecht_park_oog_in_al_010 zwangerschapsshoot_utrecht_park_oog_in_al_002 zwangerschapsshoot_utrecht_park_oog_in_al_009 zwangerschapsshoot_utrecht_park_oog_in_al_011 zwangerschapsshoot_utrecht_park_oog_in_al_007 zwangerschapsshoot_utrecht_park_oog_in_al_008 zwangerschapsshoot_utrecht_park_oog_in_al_005 zwangerschapsshoot_utrecht_park_oog_in_al_006

kinderfotografie_soesterduinen_kinderfotograaf_utrecht_001

Op een mooie nazomer middag fotografeerde ik deze drie zusjes in de Soesterduinen. Alledrie zijn ze zo anders. En dat vind ik het leuke van kinderfotografie: proberen de verschillende karakters vast te leggen op een pure, ongedwongen manier. Kijk mee naar de fotoshoot van deze vrolijke meisjes in de mooie zandverstuiving bij Soest!

kinderfotografie_soesterduinen_kinderkinderfotografie_soesterduinen_kinderfotograaf_utrecht_002fotograaf_utrecht_001kinderfotografie_soesterduinen_kinderfotograaf_utrecht_006kinderfotografie_soesterduinen_kinderfotograaf_utrecht_005kinderfotografie_soesterduinen_kinderfotograaf_utrecht_008kinderfotografie_soesterduinen_kinderfotograaf_utrecht_007kinderfotografie_soesterduinen_kinderfotograaf_utrecht_003kinderfotografie_soesterduinen_kinderfotograaf_utrecht_018kinderfotografie_soesterduinen_kinderfotograaf_utrecht_015kinderfotografie_soesterduinen_kinderfotograaf_utrecht_004kinderfotografie_soesterduinen_kinderfotograaf_utrecht_016kinderfotografie_soesterduinen_kinderfotograaf_utrecht_009kinderfotografie_soesterduinen_kinderfotograaf_utrecht_014kinderfotografie_soesterduinen_kinderfotograaf_utrecht_010kinderfotografie_soesterduinen_kinderfotograaf_utrecht_019kinderfotografie_soesterduinen_kinderfotograaf_utrecht_013

Na onze heerlijke vakantie in Schotland vorig jaar, wilde we dit jaar weer naar de bergen. Vroeger gingen we vaker op vakantie naar de Alpen en daar heb ik mooie herinneringen aan. Omdat ik toch eind mei een shoot had in het Zwitserse Zurich, bedachten we om het gelijk te combineren met een fijne vakantie in de Zwitserse of Oostenrijkse alpen. En wat was het mooi! De hele anderhalve week dat we er waren was er vooral regen voorspeld, maar het bleek overdag eigenlijk helemaal droog en we hebben de regenjassen niet eens nodig gehad! We hebben prachtig gewandeld en we hebben Oostenrijk wel echt ontdekt als nieuw vakantieland. Bij deze een kleine impressie van de onwijze schoonheid van Europa, op maar acht uurtjes rijden van Utrecht : )

Het is alweer best lang geleden dat ik deze toffe editorial schoot bij Radio Royaal, maar ik besefte me opeens dat ik deze nog nooit op mijn blog had gedeeld! Samen met Anouk bedacht ik het concept voor deze kindermode reportage, regelden we een locatie en creëerden we creatieve beelden. Radio Royaal in Eindhoven was een te gekke locatie voor deze fotoshoot, door de vele ruimte en licht die we tot onze beschikking hadden. Chantelle Alyssa deed weer fantastische make-up en haar en modellen Dinah, Nathaniel en Rafael waren de hele dag aan het schitteren en hadden er zoveel lol in om model te staan. Hieronder mijn favoriete foto’s van de shoot!

kinderfotografie_editorial_mode_oh_beautiful_world_radio_royaal_002 kinderfotografie_editorial_mode_oh_beautiful_world_radio_royaal_003 kinderfotografie_editorial_mode_oh_beautiful_world_radio_royaal_004 kinderfotografie_editorial_mode_oh_beautiful_world_radio_royaal_011 kinderfotografie_editorial_mode_oh_beautiful_world_radio_royaal_009kinderfotografie_editorial_mode_oh_beautiful_world_radio_royaal_005 kinderfotografie_editorial_mode_oh_beautiful_world_radio_royaal_006 kinderfotografie_editorial_mode_oh_beautiful_world_radio_royaal_008 kinderfotografie_editorial_mode_oh_beautiful_world_radio_royaal_011

Concept | Anouk & Hanneke
Styling | Studio Nooka – Anouk Heesters
Photography | Oh beautiful world
Hair / MUA | CHANTELLE ALYSSA
Models | Nathaniel, Rafael & Dinah
Locatie | Radio Royaal in Eindhoven

Wat word ik blij als ik regelmatig terug mag komen bij families om een nieuw life event te fotograferen. Van dit mooie koppel fotografeerde ik een aantal jaar geleden hun bruiloft, daarna de newbornshoot van hun zoontje, en nu mocht ik zijn pasgeboren kleine zusje fotograferen.

Pure en ongeposeerde babyfoto’s, dat vind ik het allermooiste. Een newbornshoot mag extra lieflijk zijn, en natuurlijk is het niet helemaal een afspiegeling van de werkelijkheid omdat je de gebroken nachten en de heftige momenten niet ziet. Maar het is wel het vastleggen van de ultieme momentjes om te koesteren. De kleine handjes, alle verschillende mimiek die al zo jong te zien is, de kusjes van grote broer, de trotse blik van papa en mama. Een bijzondere herinnering aan een hele bijzondere periode!

Ben je benieuwd naar een aantal foto’s van toen grote broer nog een pasgeboren baby’tje was? Bekijk die foto’s hier :)
En heb je ook interesse in een newbornshoot of gezinsshoot? Neem hier een kijkje voor meer informatie of neem vrijblijvend contact met mij op! Ik fotografeer vooral in Utrecht en omgeving, maar kom met alle liefde naar jullie toe gereden voor een newbornshoot bij jullie thuis.