editorial-lookbook-little-looxs-revolution_001

Het fotograferen van deze shoot is inmiddels al even geleden, maar inmiddels is de herfst/winter collectie 2018 van mini Looxs en Little Looxs online dus kan ik eindelijk de beelden laten zien! Ik schoot afgelopen winter het lookbook voor de nieuwe lijn van Looxs, een collectie voor kindjes van maat 68 t/m maat 128. Het was een te gekke shoot met onwijs leuke modelletjes die er duidelijk plezier in hadden. Van deze foto’s word je toch blij? : )

Bekijk ook het lookbook van Mini en Little Looxs hier op de website van Looxs.

editorial-lookbook-little-looxs-revolution_002 editorial-lookbook-little-looxs-revolution_009 editorial-lookbook-mini-looxs-revolution_001 editorial-lookbook-little-looxs-revolution_004 editorial-lookbook-little-looxs-revolution_003 editorial-lookbook-little-looxs-revolution_005 editorial-lookbook-mini-looxs-revolution_004 editorial-lookbook-little-looxs-revolution_010 editorial-lookbook-little-looxs-revolution_007 editorial-lookbook-little-looxs-revolution_008

newborn_fotograaf_utrecht_pure_baby_fotografie_003

Jaaa, daar is hij dan! Joep! In mijn vorige blog van de zwangerschapsshoot in park Oog in Al in Utrecht, zat hij nog in de buik van mama. Maar inmiddels is hij geboren en is Madelief echt grote zus. Het was dus tijd voor een newbornshoot. Mijn newbornshoots zijn altijd verschillend, omdat ik graag pure baby foto’s maak. Ik regisseer uiteraard wel wat tijdens de fotoshoot om iedereen in beeld te krijgen, maar ik laat het voornamelijk op zijn beloop omdat dan vaak de mooiste foto’s ontstaan. Juist met andere kindjes er al bij, krijg je dan vaak heerlijke spontane en pure foto’s. Kijk mee naar deze liefdevolle, schattige newbornshoot in Utrecht! En kan je voorstellen dat Madelief ook zo klein was? ;)

newborn_fotograaf_utrecht_pure_baby_fotografie_002 newborn_fotograaf_utrecht_pure_baby_fotografie_011 newborn_fotograaf_utrecht_pure_baby_fotografie_012 newborn_fotograaf_utrecht_pure_baby_fotografie_008 newborn_fotograaf_utrecht_pure_baby_fotografie_016 newborn_fotograaf_utrecht_pure_baby_fotografie_006 newborn_fotograaf_utrecht_pure_baby_fotografie_009 newborn_fotograaf_utrecht_pure_baby_fotografie_013 newborn_fotograaf_utrecht_pure_baby_fotografie_004 newborn_fotograaf_utrecht_pure_baby_fotografie_005 newborn_fotograaf_utrecht_pure_baby_fotografie_014 newborn_fotograaf_utrecht_pure_baby_fotografie_007 newborn_fotograaf_utrecht_pure_baby_fotografie_015 newborn_fotograaf_utrecht_pure_baby_fotografie_010 newborn_fotograaf_utrecht_pure_baby_fotografie_017

Een zwangerschapsshoot waar ik gewoon op mijn fietsje heen kon rijden! We kozen als locatie voor de shoot park Oog in Al in Utrecht, waar je mooi afwisselend groen hebt, een leuk rondje kunt lopen en waar een speeltuin is voor kinderen om even te spelen. Mocht je ooit hier een shoot willen doen; restaurant Buurten in de Fabriek zit om de hoek, net als Landhuis in de Stad, dat is gevestigd middenin het park. Beiden een hele fijne plek om de shoot mee af te sluiten en er een extra leuk uitje van te maken.

zwangerschapsshoot_utrecht_park_oog_in_al_001

Dit leuke gezin heb ik al vaker gefotografeerd, de eerste zwangerschap van Paula, toen de geboorte van Madelief en daarna ook een newbornshoot toen het kersverse gezinnetje thuis was gekomen. Dat ik aanwezig mag zijn bij zulke belangrijke mijlpalen in mensen hun leven, maakt dat ik me besef hoe bijzonder mijn werk is en dat sommige mensen toch een bijzonder plekje in mijn hart krijgen. Nu fotografeerde ik het gezin in afwachting van hun tweede kindje. Helaas werd de keizersnede precies gepland tijdens mijn vakantie, dus onwijs jammer dat ik deze niet heb kunnen fotograferen. Maar toen ik terug was namen we lekker de tijd voor een ontspannen newbornshoot, zodat ik het kleine broertje van Madelief ook in het echt heb kunnen ontmoeten. Een zwangerschapsshoot met al een kindje erbij maakt het een leuke combinatie met een gezinsshoot. Tijdens de zwangerschapsshoot in het park ging Madelief lekker haar eigen gang, en was er natuurlijk genoeg ruimte om lekker te spelen en te knuffelen.

zwangerschapsshoot_utrecht_park_oog_in_al_004 zwangerschapsshoot_utrecht_park_oog_in_al_003 zwangerschapsshoot_utrecht_park_oog_in_al_010 zwangerschapsshoot_utrecht_park_oog_in_al_002 zwangerschapsshoot_utrecht_park_oog_in_al_009 zwangerschapsshoot_utrecht_park_oog_in_al_011 zwangerschapsshoot_utrecht_park_oog_in_al_007 zwangerschapsshoot_utrecht_park_oog_in_al_008 zwangerschapsshoot_utrecht_park_oog_in_al_005 zwangerschapsshoot_utrecht_park_oog_in_al_006

kinderfotografie_soesterduinen_kinderfotograaf_utrecht_001

Op een mooie nazomer middag fotografeerde ik deze drie zusjes in de Soesterduinen. Alledrie zijn ze zo anders. En dat vind ik het leuke van kinderfotografie: proberen de verschillende karakters vast te leggen op een pure, ongedwongen manier. Kijk mee naar de fotoshoot van deze vrolijke meisjes in de mooie zandverstuiving bij Soest!

kinderfotografie_soesterduinen_kinderkinderfotografie_soesterduinen_kinderfotograaf_utrecht_002fotograaf_utrecht_001kinderfotografie_soesterduinen_kinderfotograaf_utrecht_006kinderfotografie_soesterduinen_kinderfotograaf_utrecht_005kinderfotografie_soesterduinen_kinderfotograaf_utrecht_008kinderfotografie_soesterduinen_kinderfotograaf_utrecht_007kinderfotografie_soesterduinen_kinderfotograaf_utrecht_003kinderfotografie_soesterduinen_kinderfotograaf_utrecht_018kinderfotografie_soesterduinen_kinderfotograaf_utrecht_015kinderfotografie_soesterduinen_kinderfotograaf_utrecht_004kinderfotografie_soesterduinen_kinderfotograaf_utrecht_016kinderfotografie_soesterduinen_kinderfotograaf_utrecht_009kinderfotografie_soesterduinen_kinderfotograaf_utrecht_014kinderfotografie_soesterduinen_kinderfotograaf_utrecht_010kinderfotografie_soesterduinen_kinderfotograaf_utrecht_019kinderfotografie_soesterduinen_kinderfotograaf_utrecht_013

Na onze heerlijke vakantie in Schotland vorig jaar, wilde we dit jaar weer naar de bergen. Vroeger gingen we vaker op vakantie naar de Alpen en daar heb ik mooie herinneringen aan. Omdat ik toch eind mei een shoot had in het Zwitserse Zurich, bedachten we om het gelijk te combineren met een fijne vakantie in de Zwitserse of Oostenrijkse alpen. En wat was het mooi! De hele anderhalve week dat we er waren was er vooral regen voorspeld, maar het bleek overdag eigenlijk helemaal droog en we hebben de regenjassen niet eens nodig gehad! We hebben prachtig gewandeld en we hebben Oostenrijk wel echt ontdekt als nieuw vakantieland. Bij deze een kleine impressie van de onwijze schoonheid van Europa, op maar acht uurtjes rijden van Utrecht : )