Dit jaar heb ik een record aantal fotoshoots in de Soesterduinen. Het is zo’n handige locatie in het midden van het land en voor iedereen goed te bereiken. Ook is het een bijzonder stukje natuurgebied vlakbij steden als Utrecht en Amersfoort. Het fijne van de Soesterduinen vind ik ook dat er naast de open vlakte ook genoeg schaduwrijke plekjes in het bos te vinden zijn. Kinderen vinden de zandverstuiving ook prachtig: na wandelen en dennenappels zoeken in het bos, kunnen ze heerlijk spelen en met blote voeten rennen door het zand. De perfecte plek voor een gezinsshoot! Ook op deze zonnige zomerochtend een paar weken geleden was ik hier voor een gezinsshoot. Mijn streven is altijd een ongedwongen shoot, omdat je dit ook kunt terug zien in de foto’s. Na een fotoshoot wil ik graag dat mensen terugkijken naar een fijn moment samen als gezin. Om als resultaat mooie foto’s te hebben die je in een lijstje kunt stoppen, maar niet alleen dat. Ik wil voornamelijk dat de shoot een moment is waar ze als gezin samen plezier hebben en er daarna op de foto’s oprechte connectie te zien is. Een waardevolle herinnering.

gezinsshoot_soesterduinen_ongedwongen_005 gezinsshoot_soesterduinen_ongedwongen_003 gezinsshoot_soesterduinen_ongedwongen_004 gezinsshoot_soesterduinen_ongedwongen_001 gezinsshoot_soesterduinen_ongedwongen_007 gezinsshoot_soesterduinen_ongedwongen_021 gezinsshoot_soesterduinen_ongedwongen_002 gezinsshoot_soesterduinen_ongedwongen_006 gezinsshoot_soesterduinen_ongedwongen_008 gezinsshoot_soesterduinen_ongedwongen_009 gezinsshoot_soesterduinen_ongedwongen_011 gezinsshoot_soesterduinen_ongedwongen_012 gezinsshoot_soesterduinen_ongedwongen_010 gezinsshoot_soesterduinen_ongedwongen_013 gezinsshoot_soesterduinen_ongedwongen_020 gezinsshoot_soesterduinen_ongedwongen_014 gezinsshoot_soesterduinen_ongedwongen_016 gezinsshoot_soesterduinen_ongedwongen_018 gezinsshoot_soesterduinen_ongedwongen_019 gezinsshoot_soesterduinen_ongedwongen_015 gezinsshoot_soesterduinen_ongedwongen_017

Bewaren

Leave a reply

Zo leuk, ik mocht een van mijn vriendinnen en haar gezin weer vastleggen! En dit keer met niet één, maar met twee kindjes. We spraken af in de Ruigenhoek polder bij Utrecht Noord. Een echt Nederlands landschap; een plek waar alles in de zomer prachtig groen is met hier en daar wat oude bunkers die mooi zijn begroeid. De shoot was genieten, want wat is er nou heerlijker dan spelen en knuffelen met elkaar als gezin?

Fotoshoot _gezin_buiten_op_locatie_in_Utrecht_003Fotoshoot _gezin_buiten_op_locatie_in_Utrecht_001 Fotoshoot _gezin_buiten_op_locatie_in_Utrecht_004 Fotoshoot _gezin_buiten_op_locatie_in_Utrecht_017Fotoshoot _gezin_buiten_op_locatie_in_Utrecht_005 Fotoshoot _gezin_buiten_op_locatie_in_Utrecht_006 Fotoshoot _gezin_buiten_op_locatie_in_Utrecht_015 Fotoshoot _gezin_buiten_op_locatie_in_Utrecht_016 Fotoshoot _gezin_buiten_op_locatie_in_Utrecht_007 Fotoshoot _gezin_buiten_op_locatie_in_Utrecht_009 Fotoshoot _gezin_buiten_op_locatie_in_Utrecht_008 Fotoshoot _gezin_buiten_op_locatie_in_Utrecht_010 Fotoshoot _gezin_buiten_op_locatie_in_Utrecht_011 Fotoshoot _gezin_buiten_op_locatie_in_Utrecht_013

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Leave a reply

Het is alweer lang geleden (Maart 2015!) dat ik de laatste Bits & Pieces heb geblogd. Maar ik had wat extra foto’s liggen die ik wel leuk vond om te delen, dus hier weer eindelijk weer wat random bits & pieces van mijn leven! Sinds een half jaar ben ik aan het keramieken (ik krijg les van Noot & Zo in Utrecht; echte aanrader) en ik krijg inmiddels behoorlijk de smaak te pakken. Ik vind het zo leuk om mijn stijl en smaak te ontdekken hierin! Daarnaast is het heerlijk ontspannend en lekker om met mijn handen bezig te zijn. Verder in deze blog onder andere heerlijke plaatjes van fijn zomer weer, want de zomer is gewoon genieten :)

En afgelopen dinsdag gingen we een dagje naar zee. Er was regen voorspeld, maar niks daar van – het was heerlijk! En voor de oplettende kijker; de verschillende outfits op de foto komen doordat Loek languit in de zee belandde tijdens het schelpjes zoeken ;)

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Leave a reply

Van zo’n schattige newborn krijg je toch direct het baby-fever? Ik mocht dit lieve baby’tje afgelopen juni fotograferen in Driebergen. Wat geniet ik toch altijd van newbornshoots; zo rustig en sereen. Het is fijn om de tijd te nemen en op deze manier een ongedwongen fotoshoot te doen. Toen ik aankwam lag dit meisje heerlijk in haar bedje te slapen, en eigenlijk sliep ze een groot deel van de shoot door. Bekijk hieronder de foto’s!

Newborn_Fotograaf_Utrecht_en_Driebergen_004 Newborn_Fotograaf_Utrecht_en_Driebergen_006 Newborn_Fotograaf_Utrecht_en_Driebergen_002 Newborn_Fotograaf_Utrecht_en_Driebergen_001 Newborn_Fotograaf_Utrecht_en_Driebergen_003 Newborn_Fotograaf_Utrecht_en_Driebergen_007 Newborn_Fotograaf_Utrecht_en_Driebergen_005 Newborn_Fotograaf_Utrecht_en_Driebergen_008 Newborn_Fotograaf_Utrecht_en_Driebergen_009 Newborn_Fotograaf_Utrecht_en_Driebergen_010 Newborn_Fotograaf_Utrecht_en_Driebergen_011 Newborn_Fotograaf_Utrecht_en_Driebergen_014 Newborn_Fotograaf_Utrecht_en_Driebergen_013

Bewaren

Bewaren

Leave a reply

Herinner je deze fantastische bruiloft in Italië nog? Dit is inmiddels al drie jaar geleden, en nog steeds heb ik regelmatig contact met dit mooie stel. Zo deden we vorige zomer een zwangerschapsshoot op de hei bij Ede, om de zwangerschap vast te leggen. We hadden onwijs geluk met het weer (wat tijdens de bruiloft in Italie ook al voortreffelijk was – maar dit kan dus ook in Nederland :)) en namen rustig de tijd zodat we tot zonsondergang konden fotograferen. Inmiddels is hun zoontje al bijna een jaar en besef ik me opnieuw dat de tijd zo vlug gaat! Deze zwangerschapsfoto’s zijn een mooie romantische herinnering naar een bijzondere periode.

Bewaren

Leave a reply

Wat had deze bruiloft een onwijs goede sfeer! De bruiloft van Wouter en Barbara is er eentje die ik me nog lang zal heugen. Een ontzettend gezellig gezelschap van mensen en een dansfeest midden op de dag. En de persoonlijke geloftes waren een van de mooiste die ik ooit heb gehoord, en vooral was ik echt geraakt hoe Wouter en Barbara in elkaar opgingen toen ze de geloftes naar elkaar uitspraken. Zelden heb ik zoveel concentratie gezien en zoveel liefde tussen een stel tijdens dit moment. Echt heel bijzonder.

De ochtend van de bruiloft startte in het ouderlijk huis van Barbara in Nijmegen. Er kon lekker de tijd genomen worden om klaar te maken en waar Wouter en Barbara elkaar voor het eerst zagen op de bruiloftsdag. Er was een lunch voor intieme familie en vrienden, en daarna vertrok iedereen naar Slot Doddendael in Ewijk waar de rest van de dag plaatsvond. Met de koets maakten we een rondrit in de omgeving, zodat we wat foto’s konden maken op bijzondere plekjes rond Nijmegen. Daarnaast konden Wouter en Barbara  op deze manier nog even rustig met z’n tweetjes genieten voordat de ceremonie en het grote feest los zou barsten. Zoals ik al eerder schreef; de ceremonie was prachtig. Maar ook daarna was het zo’n leuke sfeer! Een heerlijke thé dansant in de tuin van Slot Doddendael, met lekkere kazen, bier, schepijs en ander lekkers. Ik vond het verrassend tof om te zien hoe iedereen al ‘smiddags aan het dansen was – wat een tof idee voor een bruiloft! Ook omdat daarna het bruidspaar met een intiem groepje gasten de hele avond de tijd had om te dineren. Een bijzonder stel met een bijzondere bruiloft! Veel geluk voor jullie. x

Credits //
Locatie: Slot Doddendael in Ewijk (vlakbij Nijmegen)
Bruidsjurk: Bruidspaleis
Pak bruidegom: Vanita
Muziek: Lovesound
Paarden en koets: Stalhouderij de Zadelhoff

Leave a reply