Stoere, lieve Benjamin heeft een zusje gekregen! En opnieuw mocht ik newbornfoto’s komen maken. De newborn shoot van Annabelle deden we op ons gemak, zodat we pure en ongedwongen foto’s konden maken. Na een shoot is het belangrijk dat je mooie foto’s hebt, maar ook dat je kunt terugkijken op een mooi moment. Het is daarom ook belangrijk om niets te forceren, en de shoot zo relaxt mogelijk voor iedereen te laten verlopen. En zo gaat het eigenlijk altijd heel fijn en relaxt! Benjamin was ontzettend lief voor zijn kleine zusje en er was uiteraard ook nog tijd om even te dollen met papa. Want ongeposeerde foto’s zijn toch vaak het leukst. Annabelle sliep een groot deel van de shoot, maar deed op een gegeven moment ook haar oogjes open zodat we die ook nog mochten bewonderen. Lief klein meisje, welkom op de wereld :)

Bewaren

Leave a reply

De Soesterduinen; ik kom er zeker elk jaar een aantal keer voor een fotoshoot. En inmiddels heb ik daar in elk jaargetijde al wel eens gefotografeerd, van een shoot in de sneeuw tot shoots met gouden zonlicht op warme zomeravonden. Het fijne van de Soesterduinen, is dat het het hele jaar mooi is. In de lente en zomer is alles mooi groen, in de winter is de witte vlakte een extra bijzonder gezicht en in de herfst bloeit de heide en veranderen de bomen in een prachtig groen-oranje-geel palet. Dit keer deed ik met een vrolijk gezin een shoot middenin de herfst. Rond oktober kan het nog een hele goede tijd zijn om buiten een shoot te doen, want vaak is het ook nog niet zo koud.

Zowel voor een loveshoot als familiefotografie is de Soesterduinen een perfecte plek. We maken een wandeling door het bos, en stappen dan de zandvlakte op, of andersom. Door de tijd te nemen en van elkaar en de natuur te genieten krijgen we de mooiste, pure foto’s. Vol plezier en waar de liefde voor elkaar te zien is. En familieshoots zijn altijd een tikje ongeordend, want dat hoort er nou eenmaal bij, toch? :)

familie_fotografie_herfst_soesterduinen_01 familie_fotografie_herfst_soesterduinen_11 familie_fotografie_herfst_soesterduinen_11 familie_fotografie_herfst_soesterduinen_11 familie_fotografie_herfst_soesterduinen_11 familie_fotografie_herfst_soesterduinen_11 familie_fotografie_herfst_soesterduinen_11 familie_fotografie_herfst_soesterduinen_11 familie_fotografie_herfst_soesterduinen_11 familie_fotografie_herfst_soesterduinen_12 familie_fotografie_herfst_soesterduinen_13 familie_fotografie_herfst_soesterduinen_18 familie_fotografie_herfst_soesterduinen_18 familie_fotografie_herfst_soesterduinen_18 familie_fotografie_herfst_soesterduinen_18

Bewaren

Leave a reply

Een familieshoot in hartje Utrecht, zo leuk! Ik word altijd extra blij wanneer ik met de fiets naar fotoshoots kan omdat het in mijn eigen stadje plaatsvindt. Voor deze familieshoot sprak ik met dit leuke gezin in het centrum van Utrecht af, vlakbij het Lepelenburg. De straatjes rond het Lepelenburg zijn heel fotogeniek. Ondanks dat het helemaal in het centrum van de stad is kun je er rustig foto’s maken zonder ongemakkelijk bekeken te worden. En naast de rust heb je alsnog het echte stadse gevoel in de foto’s, wat een leuke variatie is op een shoot in de natuur. Het resultaat is een heerlijk ongedwongen fotoshoot in de stad met prachtige mensen en twee onwijs schattige kindjes! Welke foto is jouw favoriet?

familieshoot_utrecht_stad_lepelenburg_001 familieshoot_utrecht_stad_lepelenburg_002 familieshoot_utrecht_stad_lepelenburg_003 familieshoot_utrecht_stad_lepelenburg_011 familieshoot_utrecht_stad_lepelenburg_008 familieshoot_utrecht_stad_lepelenburg_004 familieshoot_utrecht_stad_lepelenburg_006 familieshoot_utrecht_stad_lepelenburg_010 familieshoot_utrecht_stad_lepelenburg_005 familieshoot_utrecht_stad_lepelenburg_007 familieshoot_utrecht_stad_lepelenburg_009 familieshoot_utrecht_stad_lepelenburg_015 familieshoot_utrecht_stad_lepelenburg_014 familieshoot_utrecht_stad_lepelenburg_020 familieshoot_utrecht_stad_lepelenburg_016 familieshoot_utrecht_stad_lepelenburg_017 familieshoot_utrecht_stad_lepelenburg_019familieshoot_utrecht_stad_lepelenburg_012

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Leave a reply

Zoo leuk! Dit mooie bruidspaar kwam op de fiets naar het stadhuis in Rotterdam! Op en top Nederlands, en de fiets zorgde gelijk voor een toffe entree bij de gasten. Het was een mooie intieme bruiloft, met een heerlijk ongedwongen sfeer. Deze korte bruiloft was op een doordeweekse dag, met de ceremonie in het centrum van Rotterdam. Daarna genoot iedereen van een heerlijke lunch en mooie speeches bij het Vroesenpaviljoen in het Vroesenpark. Voor mij was deze dag echt genieten met veel emotie, vrolijke mensen en een aantal kinderen aanwezig. Precies hoe ik graag een bruiloft fotografeer :)

Bewaren

Bewaren

Leave a reply

Dit jaar heb ik een record aantal fotoshoots in de Soesterduinen. Het is zo’n handige locatie in het midden van het land en voor iedereen goed te bereiken. Ook is het een bijzonder stukje natuurgebied vlakbij steden als Utrecht en Amersfoort. Het fijne van de Soesterduinen vind ik ook dat er naast de open vlakte ook genoeg schaduwrijke plekjes in het bos te vinden zijn. Kinderen vinden de zandverstuiving ook prachtig: na wandelen en dennenappels zoeken in het bos, kunnen ze heerlijk spelen en met blote voeten rennen door het zand. De perfecte plek voor een gezinsshoot! Ook op deze zonnige zomerochtend een paar weken geleden was ik hier voor een gezinsshoot. Mijn streven is altijd een ongedwongen shoot, omdat je dit ook kunt terug zien in de foto’s. Na een fotoshoot wil ik graag dat mensen terugkijken naar een fijn moment samen als gezin. Om als resultaat mooie foto’s te hebben die je in een lijstje kunt stoppen, maar niet alleen dat. Ik wil voornamelijk dat de shoot een moment is waar ze als gezin samen plezier hebben en er daarna op de foto’s oprechte connectie te zien is. Een waardevolle herinnering.

gezinsshoot_soesterduinen_ongedwongen_005 gezinsshoot_soesterduinen_ongedwongen_003 gezinsshoot_soesterduinen_ongedwongen_004 gezinsshoot_soesterduinen_ongedwongen_001 gezinsshoot_soesterduinen_ongedwongen_007 gezinsshoot_soesterduinen_ongedwongen_021 gezinsshoot_soesterduinen_ongedwongen_002 gezinsshoot_soesterduinen_ongedwongen_006 gezinsshoot_soesterduinen_ongedwongen_008 gezinsshoot_soesterduinen_ongedwongen_009 gezinsshoot_soesterduinen_ongedwongen_011 gezinsshoot_soesterduinen_ongedwongen_012 gezinsshoot_soesterduinen_ongedwongen_010 gezinsshoot_soesterduinen_ongedwongen_013 gezinsshoot_soesterduinen_ongedwongen_020 gezinsshoot_soesterduinen_ongedwongen_014 gezinsshoot_soesterduinen_ongedwongen_016 gezinsshoot_soesterduinen_ongedwongen_018 gezinsshoot_soesterduinen_ongedwongen_019 gezinsshoot_soesterduinen_ongedwongen_015 gezinsshoot_soesterduinen_ongedwongen_017

Bewaren

Leave a reply

Zo leuk, ik mocht een van mijn vriendinnen en haar gezin weer vastleggen! En dit keer met niet één, maar met twee kindjes. We spraken af in de Ruigenhoek polder bij Utrecht Noord. Een echt Nederlands landschap; een plek waar alles in de zomer prachtig groen is met hier en daar wat oude bunkers die mooi zijn begroeid. De shoot was genieten, want wat is er nou heerlijker dan spelen en knuffelen met elkaar als gezin?

Fotoshoot _gezin_buiten_op_locatie_in_Utrecht_003Fotoshoot _gezin_buiten_op_locatie_in_Utrecht_001 Fotoshoot _gezin_buiten_op_locatie_in_Utrecht_004 Fotoshoot _gezin_buiten_op_locatie_in_Utrecht_017Fotoshoot _gezin_buiten_op_locatie_in_Utrecht_005 Fotoshoot _gezin_buiten_op_locatie_in_Utrecht_006 Fotoshoot _gezin_buiten_op_locatie_in_Utrecht_015 Fotoshoot _gezin_buiten_op_locatie_in_Utrecht_016 Fotoshoot _gezin_buiten_op_locatie_in_Utrecht_007 Fotoshoot _gezin_buiten_op_locatie_in_Utrecht_009 Fotoshoot _gezin_buiten_op_locatie_in_Utrecht_008 Fotoshoot _gezin_buiten_op_locatie_in_Utrecht_010 Fotoshoot _gezin_buiten_op_locatie_in_Utrecht_011 Fotoshoot _gezin_buiten_op_locatie_in_Utrecht_013

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Leave a reply